Välkommen till din nya favoritblogg!

Peppiga slogans och mer decemberträning till dig

en julkalender fylld med träning minsann!

Molnen rör sig snabbt på himlen och jag ökar takten i videoredigeringsverktyget. Ett träningspass eller en eller flera övningar varje dag i december i min julkalender på instagram @sofiabursjoo och min facebooksida. Inte alls tanken att övningarna ska göras exakt så, eller i ordning, utan bara en extra inspirationsboost. Ett sätt att ge lite mer träning till dig som följer mig i sociala medier. Som ett extra tack för det här året att bjuda på i december. Följer du med? Hoppas!

Vi har varit på resa hela helgen, firat 75-årring och 9-åring och kalasat. Jag åkte nattåg söderut i torsdags med kidsen och vi anlände Åre med bil natten till idag. Min rygg är mosad och min hjärna lite groggy av alla omställningar, så de rörlighetsseklvenser jag ska filma och förbereda kommer också mig till gagn. December är en ganska rörlig månad, eller hur. Mycket resande och farande. Då om någon gång är det perfekt med en kort daglig rutin för rörlighet.

Jag läste ett citat nyss; att

The slogan is easy. The behaviors that support the slogan are not.

Lite så. Att ta sig tid för fem minuter för kroppen, drop down and do – mitt i allt annat är det kluriga. Men försök lite mindre och gör lite mer. Det ska jag anamma idag. Den här ryggen som är mos behöver sin rörlighet och ingen annan än jag kommer kunna ge den det. Ikväll ska jag, mitt i städning och adventsfix (sa jag att vi var bortresta hela helgen) ge mig själv några minuters bröstryggsöppnare och ryggradstwister. Det är jag värd. I kalendern hittills: Ett kettlebellflow som jag gillar massor och körde själv i torsdags och idag en coreövning där någon annan håller i taktpinnen. Testa!

I helgen fick vi nya decimeter snö – jag längtar tills nästa sväng i fluff!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!