Välkommen till din nya favoritblogg!

Tack för supporten!

Alltså TACK. Tack för så fin support när jag bröt ihop över budgivningssorg igår. Alla era fina berättelser som jag fick på instagram, i kommentarer och i direktmeddelanden gör att jag alldeles snart kommer se ljust på husletande igen. Det verkar som de flesta har en eller annan missad budgivning med just budgivningssorg som följd och sen – som från ingenstans – kom en bättre affär. Jag hoppashoppas.

Jag hopppashoppas också att någon ska få vinna en budgivning på det här huset jag bor i nu (även om det i sin tur hemska tanke betyder att någon måste förlora densamma) . Med huset i Stockholm sålt blir det också faktiskt enklare att veta hur länge vi kan vara med i budgivningar i Åre.

Hänt idag? Suttit och planerat lite vid datorn, deklarerat minsann, känt förkylningen smyga sig på och därför inte sprungit mjuk jogg som jag tänkt men kört lite rörlighet och försökt fota löpskolning med varierat resultat. Nu ska jag ge mig själv en promenad istället. Den där vardagsmotionen du vet, den kommer inte helt gratis!

Tack för supåporten igen. Du är magiskt fin!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!