Välkommen till din nya favoritblogg!

Tillbakablick 2013 (2 av 4)

April: kom och jag morrade över kändisar som skrev ”träningsböcker” – så himla, himla, himla tröttsamt. Mina lunchträningspass blev fler. Jag skrev en del om mental träning. Jag hann också springa lite backintervaller, fundera över livets för få timmar och så träffades vi ett stort gäng för det första av det årligt återkommande BBCmamma, en träningsdag där mammor står i centrum. En helbuzy men ändå lugn månad, som jag minns.

mental träning

bbcmamma9

Maj: Lyckan över att ljuset återvände! I maj gjorde vi mycket jobb för höstens be your best och jag satte stopp för månader när jag var uppe till 00-01-01.30 på natten. Senast 23 skulle jag ligga i säng. Det gick ganska bra och jag fick åter lite ork. Tränade på svagheter och sprang, men fick inte ut max pga för taskig återhämtning (se inledning av stycket). Vi reste till Skåne, både Flyinge och Kivik på samma resa med kärlekstema. Och så åkte vi till Åre och jag fick springa på fjället och hänga och träna med massa kompisar på WorkoutÅre.

skåneträning

åre2

Juni: Vatten är läskande, jag gjorde roliga kombinationer i juni. Tog fram cykeln (på tok försent), snabbdistansade i löparskor. Och jag deklarerade att jag är en löpare. Sprang, men fick inte de resultat jag ville ha eftersom kvalitetspassen var för korta. Planterade chokladmynta, basilika och åt jordgubbar. Skämde bort E. ”Uppfann” en nyttig potatissallad som jag sedan gjorde repriser på sommaren lång. Och så utbildade jag mig till crossnatureinstruktör under två varma dagar. Härliga tider!

hur mer vatten

specialized E

sommarspring

Det var Q2 det. Ganska slitigt med för lite sömn och ganska mycket fix under tidspress. Men det blev bra det med, och så blev det sommar, semester och sen september.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!