Välkommen till din nya favoritblogg!

Tindrande tomtars tillfixning

Gah. Jag har inte tränat på två dagar och mitt humör? Så dåligt. 

Det var tyvärr inte någon annans j-la ansvarsområde så halva dagen igår gick åt till att få ihop två tomtedräkter. Inne på Rusta funderade jag på om jag bara skulle ge upp och ringla en ljusslinga runt E’s gröna overall, sätta dit lite julgranskulor och helt omfamna att han vid ett tillfälle sagt att han faktiskt ville vara julgran.

Till slut hittade jag två tomtedräkter som kan krängas på ovan overaller och nu väntar en morgon med dubbla luciatåg ute i en decimeter slask. I facebookgruppen för föräldrar till barn födda 11 har en mamma startat julklappsinsamlingen till pedagogerna och 10 andra mammor sagt att pengar sätts in under dagen som igår. Kanske morrade jag lite om två tomtedräkter och julaftonskläder när jag bad A att kolla i gruppen och agera på den där julklappspengen och han tyckte ”kan du inte fixa det du som sett det då?”.  Borde sprungit igår kväll. Med pannlampa. Visste du att det är omöjligt att vara sur och springa med pannlampa? Nu vet du!

Nu ska jag i alla fall titta på tindrande toddler tomtar,  och förmodligen håller sig lilla E i luciatåget hela tiden i år. Peppen har varit enorm. Sämre pepp är det hos stora E som inte egentligen gillar tanken på att förskoleklassen är någon slags tomtemaskotar till kören på skolan som utgör luciatåget. Rimlig känsla ändå.

Du är bara ett träningspass från ett bättre humör – eller dessa två från att bli helt utpumpad

Humöret mitt ska därefter få sig en dust av Anna-Lenas dödens dödspass och om du tycker att det verkar vara alldeles för jobbigt med thrusters och burpees tipsar jag om vad jag tror är en något mildare kort kettlebellpass om 5-10 minuters litet helvete med svingar och benböj. Nu var det ljus här i vårt hus!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!