Välkommen till din nya favoritblogg!

Vinn tights från Casall – IGEN!

Alltså – den här kommentaren va:

Tjejer, vilka peppande kommentarer! Tycker att 1 par 36:or verkar lite så vi slänger på ett par 38 och 40 också! Ha en härlig dag tjejer!

Hälsar Sara på Casall

Jag stänger nu tävlingen om tightsen i strl 36 (som jag kommer ha enorma bekymmer med att välja en vinnare till ni är ju så sjukt värda att vinna hela bunten! Återkommer i frågan). Tävlingen om tights i storlek 38 och i 40 öppnar härmed. Berätta något som du vill berätta i kommentarsfältet, och du är med och tävlar. Ange storlek 38 eller 40 först eller sist i din kommentar!

 1. Storlek 40 🙂 Under det senaste året har jag gått från att inte riktigt vara kompis med min egen kropp till att tokälska den för att den hänger med. Den är stark, modig och helt oslagbar! Vi springer längre och längre, lyfter tyngre vikter, tränar NMT med en enorm träningsglädje och lyckorus varje vecka, och i helgen blev jag hastigt och lustigt medlockad på stenåldersträningsclinic. Tänk så mycket roligt jag har missat när jag bara gnällde över allt jag inte kunde – och tänk så jättemycket roligt vi ska ha NU och i alla år vi har kvar tillsammans, jag och min kropp!

 2. Min (”inaktiva”) syster var på Playitas en veckan och nu cyklar hon och springer i skogen. Hon är värd ett par tights i strl. 40 för skogslöpning är roligare i Casall-bralla än frottémjukisar!

  1. Tack Casall för att ni ger oss med lite större storlek en chans att vinna med! Jag är säker på att vem som än vinner dem kommer bli otroligt glad, oavsett om det är en erfaren löpare som behöver ett par nya tights inför nästa stora lopp, en trött småbarnsmamma som blir lite extra peppad och kommer ut en extra gång, eller en fattig student som mig som just upptäckt löparglädjen.

   Här kommer en liten historia om just den, löparglädjen.

   För ett år sedan hade jag aldrig sprungit längre än 3km. Jag minns fortfarande med fasa gymnastiklektionerna när vi var tvungna att springa dessa tre kilometer, det var minst femton minuter av tortyr då jag mest funderade på hur snart jag kunde gå en sträcka utan att någon skulle se det.

   Sen anmälde min fina, fina vän oss till Amsterdam half marathon och jag trodde att hon helt tappat förståndet. Man kan ju inte vara den som är den, hon behövde ju någon att springa med, så det var bara att börja träna. Fast oj, oj, oj, vi skulle springa 2,1 mil, mer än 10ggr så långt som mitt personbästa.

   Givetvis ökade jag träningsmängden alldeles för fort, snart fick jag känna på mitt livs första lilla benhinneinflamation. Det var bara så svårt att sluta springa, som om jag blev hög på distansen jag la bakom mig.
   Halvmarathonet kom och gick, men behovet av att springa, begäret för att lägga så många kilometer eller mil bakom mig som möjligt, blev kvar.

   Nu är benhinnorna bra igen och denna sommaren tränar vi inför ett marathon istället. Fast det loppet får nog vänta lite, det vore synd att göra om förra sommarens misstag. Och allt är tack vare min fina, fina vän som vägrade lyssna på mina protester.

   Jag misstänker att detta kan vara en av dem längsta kommentarerna på din blogg Sofy. Jag tror att både 38 och 40 passar, 40 kanske är lite bättre med tanke på min stora rumpa 😉 Och tack för all pepp och motivation, din blogg var en av dem absolut första jag började läsa även om jag aldrig kommenterat tidigare.

 3. Storlek 38.

  Vet du. Jag kan ha ett par träningstajts i storlek 38. I helgen köpte jag till och med stretchjeans i storlek 36. Visserligen i en affär där storlekarna alltid varit lite snälla mot mig men tidigare var ”snällt” storlek 42. Vita stretchjeans i storlek 36. Jag har aldrig haft vita jeans eftersom jag tyckte att man såg varenda liten bubbla på låren genom tyget. Nu gled jag i storlek 36 och med rätt sorts överdel ser man inte den söta lilla volangen över linningen. Den är söt. Förut var den groteskt, nu är den bara söt. Och snart ett minne blott, även den. Inte en bubbla på benen så långt ögat kan nå, i alla fall inte med tyg över. Jag har ett par vita stretchjeans i storlek 36. Nu ska jag bara våga ta på mig dem bland folk också. Hjärnan säger ibland att volangen är grotesk och bubblorna många men då tar jag av mig tjock-glasögonen och tittar igen.

 4. Jag fick barn för 8 månader sedan och har sen januari kämpat med att komma i form igen och det går sakta framåt. Bara inse att kroppen har förändrats och att kilona sitter lite mer envist denna gång! Men när motivationen tryter så finns det inget som höjer den igen så mycket som nya träningskläder och dessa snygga byxor hade tom kunnat få mig ut och springa!! Stl 38 tror jag hade varit bra för jag vill ju att de fortfarande ska passa om några månader 🙂

 5. Storlek 38. Åh vad jag längtar att komma i form! Saknar den där härliga känslan i kroppen när man bara vill röra på sig. Kikade in på er som var med på Workout Åre och fick iallafall känna pulsen ett tag. Just nu ”vilar jag mig i form” inför stundande barnafödande med lätt lätt träning på läkarnas ordination.. 16 veckor kvar… men ser man det i ett livstidsperspektiv är det ju inte så lång tid! Kram på dig Sofy!

 6. Storlek 38.

  Men så underbart! Satt och grämde mig över att jag inte var en 36:a men simsalabim så behövde jag inte blixtbanta. 🙂 Har mycket träningskläder men inte så många långa tights så jag skulle verkligen uppskatta ett par nya, snygga från Casall. Tror jag kommer att springa vinthundssnabbt i dem!

 7. I tonåren höll jag på med tävlingsidrott, men när jag flyttade hemifrån och kom bort från de vanliga rutinerna gick jag snabbt upp i vikt och tappade formen. Nu har jag äntligen kommit igång ordentligt igen och jag har målet inställt på halvmarathon i Stockholm i september. Vill tacka för en inspirerande blogg! Storlek 40.

 8. Jag är tokladdad just nu för att jag ska springa mitt livs första maraton i helgen. Jag är inte alls nervös utan längtar faktiskt till utmaningen. Min fundering är vad klädvalet – just nu i Härjedalen skulle jag valt långa tights och underställströja. Vad gäller i Stockholm? Löparkjol och linne?…. Storlek 38 skulle passa mina maratonben! 😉

 9. Strlk 38. Min lillasyster är dessvärre inte speciellt intresserad av träning, men nu snart fyller hennes son 2år och hon har insett att hon är inte bekväm i sin kropp och något måste till. Själv har jag tränat hela mitt liv och känner njutning i det jag gör, mitt mål är att ge henne det i ett ”Grattis det har gått 2år sedan din graviditet, nu är det dags att UPP & HOPPA-paket” Detta paket kommer bland annat innehålla fina träningskläder som man vill ta på sig, samt redskap som gör att hon kan träna hemma! Därför skulle jag bli supertacksam för ett par kanonsnygga brallor från Casall.

 10. Jag har börjat hitta tillbaka till träningen. Känner hur det liksom pirrar i kroppen när jag tänker på nästa pass. Besvikelsen när jag inte får ihop tidspusslet. Nöjdheten när jag prioriterar rätt. Glädjen när jag ger det där lilla extra. Känslan av styrka.

  Smider planer för att sommarmånaderna ska stärka och inte försvaga de rutiner som sakta håller på att ta form. Tänkte härom dagen att jag behöver träningskläder, det funkar liksom inte att jaga tvätttid mellan varje träningspass… så ett par träningstights vore fantastiskt! Storlek 38.

 11. Tänk att jag just nu sitter och knäpar ihop en text för att vinna tights i strl 40! För ett halvår sedan så hade jag storlek 44/46 i byxor. En grå novemberdag så reste killen jag tyckte om iväg på långresa i två månader utan att jag vågat berätta hur jag kände för honom. Så jag bestämde mig för att använda den ångesten jag fick av saknad och besvikelsen jag kände över min feghet på något nyttigt, och började träna och äta rätt. Inga genvägar, inget bli-smal-på-en-vecka-dravel utan en livsstilsförändring som håller i längden. Bara mer grönsaker, mycket fullkorn, mer protein, träning sex dagar i veckan. Numera så är jag ungefär 25 kilo lättare, sprang en mil för första gången häromveckan (herregud, det har jag aldrig gjort i hela mitt liv!) och har dessutom blivit ihop med killen med med stort K. Givetvis var det så att han kände samma sak hela tiden…
  Nu är jag 22, fettprocenten är fortfarande för hög men nu utgör muskler allt större del av vikten och jag tycker om mig själv på ett helt nytt sätt. Formtoppning väntar i sommar, då behövs snygga träningskläder så man orkar!
  Ett par riktigt fina tights vore pricken över i, och en underbar belöning för allt slit. Träning är numera en höjdpunkt och inte ett nödvändigt ont, och det har din blogg hjälpt till med tack vare all inspiration. Håller tummarna!

 12. Storlek 38

  Inspiration! Jag vill ge ett tips som boostar peppen och inspirationen när vi behöver det som mest.

  Gör din egen inspirationstavla! Bilder är oerhört kraftfulla. Gör ditt eget kollage av bilder som du har känslomässig, positiv koppling till. Det kan vara allt ifrån ett målfoto från ett lopp du klarat, till soluppgången vid ditt landställe och bilder på dig och dina vänner i galna upptåg och favoritcitat som gör dig pepp att dra ut och träna och vara stark. Blanda in målbilder på sådant du vill uppnå eller göra.

  För mig är det nu bilder som gör mig rofylld i vardagen för att stressa ner och på vilda fjäll och MTB-cykling i lera med svett, glädje och starka ben.

 13. Storlek 40.

  Jag är så lycklig över att jag har lyckats få träning, och framförallt löpning, till en naturlig del av mitt liv. Löpningen hjälper mig att vända stress och press till något positivt (fantastisk jobb men som också innebär krav). Jag är så stolt och lycklig att jag ser löpningen som en naturlig del av tjänsteresor, semesterresor utomlands, långhelger hos vänner etc. Löparskorna följer alltid med och jag tror att det är receptet på välbefinnande för min del!

 14. det är inte det att jag inte har tränat. jag har jobbat som gruppträningsinstruktör i mer än tio år, men jag har ganska mycket hållit mig inom min comfort zone. inte riktigt vågat gå utanför den, iallafall inte för långt. det är ju innanför de där fyra väggarna det har känts bekvämt. och aldrig i spinningsalen! men så hände nåt. och jag backade inte, fegade inte ur den här gången. även en gammal räv kan våga något nytt ibland, och nu räknar jag ner mot vätternrundan. 30 mil!

  att gå in på en helt ny sport och vara nybörjare på något efter så många år på samma arena är både konstigt, läskigt, hemskt, roligt och spännande. oavsett hur det går den 16 juni är jag stolt över mig själv för att jag vågade satsa!

  storlek 38 eller 40 brukar vara hugget som stucket i såna här modeller:)

 15. Jag skulle vilja tävla om de i storlek 38. Jag älskar att träna – men mina nya j*vla träningstajts som jag suktat över länge (tänker inte skriva märke här) ger mig världens kameltå och skaver där nere :/ Jag brukar dock låna min mans jättestora shorts för att träna i, men självklart vill man ju vara snygg när man tränar också. Money is tight pga att jag är arbetssökande, så om det inte dimper ner ett par casall-tajts i brevinkastet så får jag nog stå ut med kameltå-tajts och tält-shorts ett tag till! Please save me!

 16. Storlek 40.
  Fats jag vill inte vinna dem till mig, utan min mamma.

  Mamma har varit överviktig mer eller mindre hela mitt liv (jag minns inte att jag tänkte på det så mycket de första 7-8 åren). Hon har försökt gå ner i vikt i olika omgångar. Ibland har det gått bra, men det har alltid slutat med att hon har halkat tillbaka dit hon var innan… tills nu.

  Nu har hon liksom kommit på det. Hon har hittat ett sätt att äta som hon trivs med, träning hon tycker är kul, hon har slutat röka. Hon jobbar aktivt med att hålla sig motiverad och att förändra sina tankemönster, att hon visst kan och att inga tidigare misslyckanden ska få stå i vägen för henne. Hon har gått ner nästan 6 kg på 6 veckor och när vi pratade igår sa hon: ”Jag tror liksom fortfarande inte att jag kan… fast jag ser att jag kan!”

  Mamma älskar att jogga och jag vet att hon behöver ett par nya löpartights. Jag är för tillfället arbetslös och kan inte lägga pengar på annat än det nödvändigaste, och jag VET att kärlek, pepp och stöd är det viktigaste… men jag skulle ändå gärna vilja ge henne något nytt och fräsch för att peppa henne – för att jag tycker att hon är fantastisk och förtjänar något extra! 🙂

 17. Mina legs of steel skulle gilla ett par i 40! Jag tror inte mina benmuskler längre får plats i ett par mindre. Mina ben är min paradgren och både jag och dom älskar snygga träningstights!

  Varför handlar så många kommentarer om att bli smalare och mindre? Jag vill bli starkare. För ett par år sedan hade jag haft 38.

 18. Storlek 38. Efter ett år med träningsförbud pga för låg vikt har jag nu fått okej för att börja träna och ett par nya tights skulle inte bara sitta som en smäck på min kropp utan även bidra till extra mycket pepp och träningsglädje!

 19. Så många härliga berättelser man kan läsa här!=)

  Håller just nu på att jobba mig genom vecka 38 i min graviditet. Och lika mycket som jag njuter av att känna små fötter tryckas (=toksparka!) ut så att hela magen böljar, lika mycket längtar jag efter att få se de där fötterna på riktigt! Och att få börjar röra mig på riktigt igen! Just nu får jag ont precis överallt efter 5 minuters promenad, och jag längtar så jag får ont i magen efter en härlig löptur eller mtb-tur i skogen!! Och att få ta den turen i ett par snygga Casall-tights skulle ju inte sitta helt fel!=)
  Gärna ett par i storlek 40.

 20. Oj, vad härligt att vi i en annan storlek också får möjlighet att vinna! Klart jag vill vara med och ta chansen 🙂
  Som småbarnsförälder unnar man sig inte på samma sätt som tidigare, efter två täta graviditer är jag nu tillbaka i form. Kanske den bästa formen på flera år. Det har såklart krävt mycket jobb & en hel del svett. Jag älskar att träna, det är mitt antidepressiva. Det finns inget bättre än att få ta ut sig riktigt, tävla & känna pulsen slå. Att få känna sig snygg & bekväm i sina träningkläder är viktigt, jag tror man presterar bättre & känner sig starkare då. Vore kul att få ”svetta ner” ett par casall tights & anta nya utmaningar i både träning & tävling.
  (Strl 38)
  //Erica

 21. Jag sitter just nu och försöker skriva på tangentbordet, men fingrarna lyder liksom inte. De är helt stela efter cykelturen nyss, och ett par av fingrarna har domnat. Det pirrar i dem och jag har ingen känsel i fingertopparna på lill- och ringfingret på höger sida. Är det normalt när man har cyklat och är ovan? 🙂 har storlek 38, men vill hellre ha din åsikt än tajtsen. Även om jag såklart inte tackar nej till dem! 😛

 22. Den senaste veckan har jag fått höra två kommentarer angående min kropp. Båda två av män i min närhet och båda två angående samma sak.

  ” Du skall sluta träna så mycket. Din kropp är ju förändrad,du börjar ju se okvinnlig ut. Börja cykla eller nått istället för att lyfta vikter”

  Och jag har blivit sjukt arg! Varför får en kvinna inte vara stark? Till saken hör att jag inte alls är någon muskelknutte utan en helt vanlig tjej som lagt gymträning till mina vanliga grupp-pass och därmed fått mer synliga muskler som jag ÄLSKAR! Jag är mer nöjd med mig själv än någonsin, varför känner då män att de har rätt att säga åt mig att jag är okvinnlig? För att kvinnligt är synonymt med att vara svag? För att jag inte är size zero? För att jag kan brotta ner dem om jag vill? För att jag inte är beroende av dem? Känner de sig hotade?

  Nej strong is the new skinny! Jag vinner gärna ett par byxor i nr 38 för att i dem fortsätta träna för att JAG vill, för att JAG mår bra av det och för att JAG skall vara nöjd med mig själv. INTE p.g.a av vad andra tycker att är snyggt och ”passande kvinnligt.”

  Kram!
  st 38

 23. Storlek 38.
  Mina gamla springtights har börjat säga upp kontraktet på alvar & det ökar verkligen inte motivationen att måsta springa & dra upp dem under hela löpturen..!
  TACK för en klok & inspirerande blogg 🙂

 24. Storlek 40;) Jag bor i en liten by upp i norr. Vuollerim heter den. Jag läser din fantastiska blogg varje dag. Jag har tio mil till närmsta stad! Gissa hur det är. Bara det kan vara värt en vinst;) Tack för fantastisk inspiration!

  1. Jag vill berätta att jag, tack vare bloggar om träning hittade MarathonMia och bestämde mig för att med hennes hjälp springa Göteborgsvarvet nästa år! En utmaning som legat och skvalpat i bakhuvudet ett tag men som nu kommer bli verklighet förhoppningsvis! Ett par löpartights i strl 40 skulle passa rätt bra då…. 🙂

 25. Storlek 38… Nu när sommaren kommit med ljusa kvällar och vacker grönska suger det extra i löparbenen. Håller på att träna mig löpstark efter problem med knät och ser fram emot att få ge mig ut på mina rundor igen. När det känns jobbigt och löpningen känns långt borta läser jag träningsbloggar som din för att få inspiration och träningsglädje. Ett par casallbrallor skulle såklart också göra susen för rehabträningen! Kram!

 26. stl 40

  Jag vill gärna vinna ett par casalltights eftersom jag är i stort behov av ett par ”squatsäkra” tights. Squatsäkra tights är av högsta vikt för oss crossfittjejer som alltid går ned med fullt djup i våra benböj. När man tränar crossfit går det undan och det finns inte utrymme att hala upp byxor som glider ner eller justera obekväma linningar. Perfekt med ett par långa tights som skyddar framsidan av vaderna från skivstången i marklyft och snärtande hopprep när jag missar mina double unders.

  Tack för en inspirerande blogg!

  Kram A

 27. Hej!
  Jag önskar strl 38, jag önskar att jag i dessa kommer under 50 min på milen.
  Allt som peppar vid träning är bra, det blir ett bättre pass om man har bra
  träningskläder på sig. Har en svart kjol från Casall som jag alltid får mycket
  kommentarer om när jag har den på mig. Kul med lite variation på kläder
  likväl som träningen. Tack för en bra blogg!

 28. Strl 38
  Jag kan inte springa! Så sa jag så sent som i januari. Sedan flyttade jag till USA, där alla, oavsett form och ålder springer. Nu springer jag också! 11 km är mitt längsta hittills. Jag KAN springa!

 29. Str 38

  Jag har tack vare mitt ökade löpintresse (och för att de är bekväma att ha hemma annars också) slitit ut mina nuvarande tights lite för mycket…

  Idag springer jag VårRuset i Stockholm och till skillnad från tidigare år när distansen har känts rätt jobbigt så känns det nu som en positiv och ”lätt” runda där utmaningarna inte består i att orka utan att ta mig runt utan att krocka med allt folk och få en tid jag kan känna mig hyfsat nöjd med och bara det är en otroligt ball känsla!

 30. I dag gjorde jag 10 chins!!! Ett mål jag har kämpat för i över ett år. Jag är så glad och stolt.
  Storlek 38 vore fint att fira med. 🙂

 31. Storlek 38, passar bra till styrketräningen på gymet då låren fått sig lite muskler nu 🙂

 32. Strl 38. Det senaste året har varit som en berg och dalbana.Är på väg att avsluta mitt andra år i mina studier till sjuksköterska. Förra våren upptäckte jag det underbara med löpning (efter 20 år). Jag deltog i två tävlingar under sommaren och var supernöjd. Hösten tränade jag som aldrig förr och tappade hela tio kilo!! Åkte på en benhinneinflammation 🙁 Höll mig borta från löpningen i en månad. i Samma veva går en nära familjemedlem bort i cancer. Begravningsdagen åkte jag på magsjuka. efter detta en ordentlig förkylning. Först i början på april kunde jag komma igång igen, och jag har löpningen att tacka för mycket, när psyket inte orkar mer, ta till benen. Igår sprang jag blodomloppet i Umeå. Jag sprang för mig, min familj och särskilt min nära som gick bort i cancer. Jag har aldrig känt mig mera stolt! Livet blir bättre 🙂

 33. Tack Casall för era bekväma, hållbara men framförallt snygga träningskläder! För två år sen var jag kraftigt överviktig och deprimerad men genom pepping av nära och kära och en vilja av stål har jag nu lyckats tappa -36 kilo och är idag en lycklig och aktiv tjej som gillar all form av träning från löpning, till styrketräning, cross fit, cykling och mycket mycket mer! Att få lära känna sin kropp på nytt och inse vilken fantastisk maskin det är har gjort mig enormt lycklig! Kör detta år en svensk klassiker, något som jag för två år sedan aldrig hade trott varit möjligt för mig att genomföra! Lilla jag som inte ens klarade att knyta skorna utan att börja flåsa klarar nu att springa springa över en mil och tre mil ska klaras av innan denna sommar är slut! För att fira detta skulle ett par supersnygga tights i storlek 38 sitta väldigt fint!!! 🙂 Tack för chansen att få dela med sig av mina framgångar i form av träning och välmående!!

 34. Storlek 38 🙂 Jag kanske var lite optimistisk i förra tävlingen då jag trodde att jag skulle kunna klämma ner mammakroppen i ett par 36:or om jag vann. Vilken tur att du nu tävlar ut ytterligare två storlekar, för storlek 38 kan jag garanterat ha nu när jag tappat 2 kilo till 🙂

  kram

 35. Hej!
  Strl. 40
  Träningsglädje, så här på vårkanten är det mycket kalas det är skola och födelsedagar, examen och grillkvällar. Jag ler ibland åt mig själv när jag blir bjuden på kalas och tänker, äsch då det krockar med mitt favoritträningspass. Att egentligen innerst inne hellre gå på världens härligaste STEP-pass eller ut i skogen på skönaste löprundan, än på kalas, det är träningsglädje det!

 36. Hade sönder mina nya tights (från Nike) förra veckan när jag åkte inlines, så varför inte ta chansen att testa ett nytt märke, Casall kan bli mina nya favoriter!!

  Jag tror st 38 skulle sitta som ett smäck 🙂

  Mvh Lizen

 37. Storlek 38.

  Jag har precis gått ner 29 av mina 30 kilo jag gick upp under graviditeten. Som var hemsk med foglossning och illamående. För ungefär en månad sedan (Penny är snart 8 månader) kunde jag ta mig ut i spåret igen. Lyckan var total att mina fogar var så pass okej. Det var dock sjukt knaggligt efter 14 månaders stillasittande. Men nu jäklar ska jag kämpa med träningen för att komma tillbaka till den form jag hade mellan mina graviditeter. Och ett par nya löpartights skulle definitivt höja peppen och motivationen ytterligare ett snäpp! =)

 38. Str 38

  Tänk att få susa fram i skogen i ett par nya tights från casall, eller längs med strandpromenad eller genom stan längs vindlande cykelbanor.
  Började löpträna för två år sen, springer fortfarande i samma långa tights som jag köpte då…. Känns som att de snart har gjort sitt!

 39. Str 38

  Varje dag möter jag mina elever som har tusen krav på sig själva. Senast för en vecka sedan hörde jag från en av dem att andra säger att man ska ha ett mellanrum mellan låren när man går och står, annars är man fet.
  Jag som själv haft svårt att acceptera min egen kropp men äntligen börjat hitta balansen känner att dem är så utsatta. Mina underbara elever som är fina precis som de är skär sig för att livet är så svårt. Jag pratar med dem och försöker ge dem perspektiv på sina liv.
  Fär att jag ska orka med detta psykiskt behöverjag min träning då jag kan koppla bort allt och fokusera till fullo på mig själv för att finna ny energi till andra!

 40. Har precis premiärsprungit Blodomloppet och anmält mig som blodgivare (fy skäms på mig som inte anmält mig tidigare!) och nu jäklar ska jag komma igång ordentligt med löpningen! Tjejmilen – here I come! 🙂 Skulle bli extra peppad och snabb om jag vann ett par tights i storlek 38! 🙂

 41. Snygga och bra träningskläder är en fantastisk pepp som jag verkligen behöver just nu! Efter att ha pajat min fot kan jag nämligen inte träna mina favoritpass mer. Aldrig mer. Bye bye aerobics, step, dans…Nu ska jag försöka vänja mig vid nya träningsformer istället som cykel och pump. De ska helt enkelt bli mitt nya jag och er par casallbyxor kan helt klart underlätta den ganska tuffa uppförsbacke som jag ser framför mig men som jag ska kämpa mig upp till krönet på tills jag igen har den härliga känslan av nedförslut och medvind i kropp och knopp!!

  Storlek 40.

 42. Känslan när man uppnår sitt mål! Den känslan! I mitt fall var det när jag sprang mitt första halvmarathon. Inte tog mig runt, utan faktiskt sprang. Klart jag saktade ned för vätska och lite att äta, men ändå. Känslan av vad kroppen faktiskt klarar! Jag är oövervinnerlig! 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!