Välkommen till din nya favoritblogg!

Vinstchans: Lidingö 30 km och löparjacka

När Craft mailade mig igår och frågade om någon av mina läsare kanske ville vinna en startbiljett till Lidingöloppet 30 km, en elite wind löparjacka och en vattenflaska därtill så tänkte jag att ja. Det vill nog någon faktiskt ha. 30 km är en bit, men jag tror ni finns därute, ni som skulle fixa det men som inte anmält i tid. Kanske har någon en liten dröm om att få till ett startskott på ett klassikerår? Här har ni er chans.

Gör såhär: (ja – aningens lite  mer jobb än att bara skriva en kommentar, men så ska ni ju också orka att springa 30 km, så jag tror ni fixar det! Kämpa!)

Blogga/twittra/facebooka en bild (eller skriv bara en beskrivning om du är lat, men inse att du har sämre vinstchans) av en målgest som du tänker dig du plockar fram efter avklarat Lidingölopp och ange att du tävlar om en startbiljett och jacka på uppochhoppa.se. Koppla in mig genom att antingen länka till detta inlägg (då ser jag att du skrivit) pinga (@uppochhoppa) eller typ ta en printscreen av fb (som du mailar på uppochhoppa(@)gmail.com).

Bild + liten text. Dela. Klart!

Tävlingen stänger torsdagen den 13 september vid lunchtid och vinnaren meddelas samma dag. Allt om Lidingöloppet, som går den 29 september, hittar ni här. Startplatsen blir personlig för den som vinner och kan ej bytas/säljas.

 

Är du kille vinner du en herrjacka som är blå och gul. Tjejvinnare får damjackan som är svart och rosa. Om du inte vill ha det tvärtom. Det går säkert bra det med! Jackan är värd 1195 riksdaler.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!