Välkommen till din nya favoritblogg!

Augustipeppen! (åter på jobbet – JA, jag tog bloggledigt!)

Det blev så, jag tog bloggledigt! Eller blev, det var ett medvetet beslut. Om jobbet aldrig stannar, hur ska man då vara ledig? Jag har haft semester från mycket, men inte från allt, så är det att vara företagare och det är något jag älskar. jag återvänder till jobbet med superstor augustipepp och idag har jag välkomnat höstens första träningsresegäster! De kommer droppa in nu under kvällen, och imorgon river jag igång med FYS, MYS OCH BUBBEL! Som jag längtat efter att ha gruppernas fina energi hos mig igen!

Igår kväll körde vi kick-off, för ja, det finns ett vi nu och om det ska jag berätta mer, både behind the scenes hur det gått till och bjuda in dig som läser här till hedersgäst in i ett nytt kapitel!

Hur blev sommaren Sofia?  – en punktlista:

Jordgubbar – åt du tillräckligt? – Kan man någonsin göra det? Jag måste säga nej med eftertryck, har nog sällan ätit så lite jordgubbar som denna sommar. Åt du många?

Tränade du en massa? – Jajamen! Jag har bådes sprungit tempopass, långpass, styrketränat (aldrig så mycket som jag borde),vandrat med tung packning och yogat! Njutarpass och hårda tuffa pass – formen är på väg tillbaka och det känns så himla GÖTT!

Bästa sommarminnet? – Måste jag välja ett? Det är nog ändå sommarkvällen efter vandring på en mil med tung packning, när vårt fina röda tält är uppsatt och solen går ner långt därborta i dalen. Vi äter chips, blir inte helt uppätna av myggen, jag har familjen vid min sida och allt är energi. Midsommar med vänner i Skellefteå var också underbar, och häng i Åre, både med besökare och kompisar härifrån.

Lärde du dig något nytt? – Kan man säga att jag kan paddla surfski nu? Efter i alla fall tre paddlingspass  i sjön i småland känns det som att jag inte är helt komplett nybörjare längre, vilket är så himla kul. Nu längtar jag ihjäl mig efter kajaken, som inte har någon bra förvaringsplats här i Åre.

Badat mycket? Well… jo men faktiskt så tycker jag det. Ganska bra med bad har det blivit!

Upptäckte du nya platser? – JA! Har flera nya favoriter hemma i Åre som jag ska skriva enskilda inlägg om, så att du enklare kan ta del av dem!

Nu ska jag åka och hämta en låda att hoppa box-jumps på under träningshelgen och förbereda lite till. Ville mest kika in här och officiellt också starta igång augusti i bloggen, berätta att jag är tillbaka och att OJ vad mycket skrivlust det finns!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!