Välkommen till din nya favoritblogg!

Att kunna ge sitt max

Många fantastiska prestationer under helgens Göteborgsvarvet. Men också ett oerhört sorgligt dödsfall, två hjärtstopp som man lyckades häva och ett femtiotal kollapser i mål. Våra kroppar är fantastiska. Arbetar för oss, gör sitt bästa, och svarar upp när vi kräver mer. Att lassa mängder med träning eller en massiv ansträngning utan att sköta sömn, mat eller resterande stressfaktorer är inte juste, och det är sådant vi faktiskt kan påverka. Jag säger inte att ”för mycket av allt” är anledningar till ovan tragedier på varvet, men att sköta de delar man kan och att ta hand om kroppen med kärlek, det är viktigt.

runlimitless

Hur mår din kropp? Ger du den tillräckligt av allt? Är du, handen på hjärtat, i balans att träna hårt? Utan den viktiga balansen kommer du göra det svårare för kroppen att leverera fina resultat. Typiskt kontraproduktivt. I bästa fall får du bara inte ut ditt max. I sämsta och värsta fall är det farligt. Ta hand om dig!

Ps. Hittade den här bilden från upploppet av Mazda Sthlm Triathlon från några år sedan. Älskarn’ och älskar ansiktsuttrycket på killen jag spurtar om. Som han sliter! (och jag med för den delen)

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!