Välkommen till din nya favoritblogg!

Dagens: tre fina

Det var länge sedan jag bara valde tre grejer från dagen, så här kommer det helt kort tre fina grejer, onom lite olika områden!

Dagens tre fina känslor:

  • Tacksamhet – ungefär varje morgon startar nu med att jag och lilla E långsamvaknar under täcket, det är vår hemliga grotta i skydd mot sänglampans starka ljus. En helt ny grej som han älskar att göra och jag hakar på. Det är jag tacksam över, en mysig start på morgonen.
  • I CAN DO THIS. Just nu håller jag på och bygger ny webb (det är dags!). Med trocklande och fixande blir det så sakteliga som jag vill ha det. Typ. Försöker och lyckas till 85% hålla i känslan av att vara hyfsat kompetent. Det sista tar jag hjälp med!
  • Skidglädje. När vintern blir kallare njuter jag av att skidglädjen slår i höjden. Nu öppnar snart resten av Åres pister (skidtestarhelg här i helgen) och det fullkomligen bubblar av skidglädje i byn.

Dagens tre fina grejer:

  • Pinjekottar! Alltså, jag visste att det finns något som heter pinjekottar och att de är störtre kottar. Men nu säljs de på Konsum, med skylten ” låt ligga varmt, om 4 veckor har du mellan 60-80 pinjenötter att ta ur kotten när den öppnat sig” (eller värm i 180 grader i 2 h i ugnen). WOW, liksom. Pinjenötter kommer från pinjekottar? Snygga som dekoration är de också.
  • Mugg för både glögg och hyacint. SÅ nöjd med mitt köp av muggar, skålar och assietter från lagerhaus. (adlink)
  • Minisemlor med saffranssmak från Grädda, Åres i mitt tycke bästa bageri!

Säg nu ärligt, visste du att pinjenötter kom från kottar? 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!