Välkommen till din nya favoritblogg!

Att börja träningsveckan starkt

Jag har börjat den här träningsveckan så himla starkt! Så känns det, men egentligen har jag bara tränat två pass, men jag tror att hemligheten är att träningsveckan liksom blev tjuvstartad i och med att jag gick på en yogaklass på söndagkvällen. Yoga 60 minuter söndag klockan 19, himla bra sätt att avsluta veckan, landa in och starta om på samma gång.

I söndags jobbade vi med en massa twistar och jag dog lite inombords när jag hörde klassens tema, samtidigt som jag försökte strunta i den tanken och istället vara sådär nyfiket intresserad av vad kroppen ville säga som man ”ska” vara på yoga.

Vet du? Det fungerade! Det brukar faktiskt fungera när man skiftar fokus från att döma eller bedöma till att istället bli intresserad. Typ överallt, i alla settings, inte bara på yogamattan. Anyhow, normalt vill min rygg inte gärna twista även om det är jättebra för den men i söndags gick det fint.  Jag var så glad efter passet, jordad och liksom ”i min ryggrad – centrerad”, så där som man kan känna sig efter yoga, som man kanske alltid vill känna sig. De här twistarna var mjuka, inte så tuffa och sakta påbyggande under hela timmen, helt enkelt ett skickligt byggt yogapass och det gjorde mig så glad. 

Igår sprang jag dryga 8 kilometer med min springkompis S. Minns du att vi har springdate på tisdagar? Well, nu är den flyttad till måndagkvällar istället och BAM vad bra det är att ha en träningsdate på måndagkvällar. Nu, med söndag plus måndag är träningsveckan i full fart och det är bara att forsa på. Skön känsla, fritt att kopiera och testa om du vill!

Dagens?  OM jag kommer loss ska jag besöka gymet för överkroppsstyrka också, annars blir det ”bara” mobilitet + corestyrka i samband med att jag tränar lilla gymnastgänget i Åre gymnastikförening.

En stark träningsvecka som bara har börjat. Yay!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!