Välkommen till din nya favoritblogg!

Jag har ingen lust!

Många är laddade för höstscheman på gymen, ser fram emot att ställa sig i salar och träna i grupp. Jag har ingen lust alls. Jag vill ha mer mountainbike, mer löpning bland sommarblomster (jag har ju knappt fått någon sådan alls faktiskt!), mer grusvägar som doftar sol och regn och mer mjuka barrstigar. Inte så himla gärna halkiga rötter men om jag måste välja så hit med dem för mig att utvecklas på och krångla mig över.

Det råkar vara så att jag just nu har inte mindre än tre gymkort i min plånbok. Är det för att jag har alla möjligheter i världen till gruppträning som jag inte alls vill gå in? Är det för att möjligheten till fri mountainbikelek begränsats av att jag numera jobbar inne i stan och har som mest träningstid på lunchen?

Mycket troligt är det så. All träning (nästan) är rolig träning. Jag har bara ingen lust till att gå in än. Utomhuslunchtabatas i veckan får bli min räddning. Och så ska jag sticka in huvudet och känna mig för på Sportlife Skanstull. Det är med största sannolikhet möjligt att få till seriöst lustfylld träning därinne om jag slutar längta bort.

 1. Jag känner PRECIS som du! Vill INTE stänga in mig i svettiga lokaler.

  Riktigt ÄN.

  Gillar det också! Men inte redan.

  🙂

  Min räddning får bli några inbokade pass NMT nu i slutet av augusti och september. Och så lite spring i skogen förstås!

 2. gräset är alltid grönare på andra sidan… och om jag var du skulle jag vänta lite med skanstull tills du fått liiite mer lust. tror inte att just den anläggningen kommer linda dig med sitt lillfinger. kanske träna lite utomhusstyrka vid eriksdalsbadet istället? det är i alla fall ute! 🙂

 3. Kanske lite elakt att liksom nyttja en ihopbrytning på bebén, men ja – det var så klockrent att jag inte kunde låta bli. Hon är allt som oftast glad!

 4. Underbar bild. Och jag tror att lusten kommer (du som brukar ha gymlust). För mig kommer inne-tränings-lusten aldrig och därför stannar jag ute hela året.

 5. Nej nej, jag känner att det är långt dit än (att gå inomhus alltså) förutom de obligatoriska styrkepassen i gymmet varje vecka! Nu börjar ju snart den underbara höstcyklingen, löpningen och rullskidåkningen bland höstfärger & dofter i skog och mark! En stor favorit! Sen kanske det blir några sura veckor där då det är för lite snö för längdskidåkning men för mycket för RS och MTB .. men sen hoppas jag på en lång och fin skidskyttesäsong från november!! 😀

 6. Ah de här barnen som heter som våra gör – är de inte söta som socker? 🙂
  Håller med. Suger det sista ur sommaren. MTB är ju rätt kul på höst också! Lerigt och gött!

 7. Hej! Vilket otroligt gullig bild, klossarna verkar inte kul längre 😉 Jag är relativt ny läsare här, jag hittade in strax innan Cykelvasan och nu blir jag kvar. (Kom via Träningsglädje som jag läst ett tag). Alltid kul att hitta nya bloggar att följa för att få input och inspiration till den egna träningen. Jag gillar också löpning och har i år köpt MTB så läsningen om Aim Challenge var mycket intressant. Kanske får jag med mig sambon nästa år. Att det är i Sälen passar också bra, då vi har en kompis som bor där så vi hälsar på ett par gånger varje år. Senast vi var där var i mitten på juli.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!