Välkommen till din nya favoritblogg!

Taskig prioritering?

Luciaveckans höjdpunkt blir skidpremiär i Åre. Snö test och fest. Hotellsäng, spa, mysmiddag med efterlängtade vänner och egen vuxentid med prinsen. Veckans downfall är att missa luciatåget på E’s förskola. Varje gång jag tänker på att vi missar det känner jag mig som världens sämsta förälder som prioriterar bort mitt barn. För ja, klart det är en prioriteringsfråga när saker som är roliga krockar. Men jag tänker såhär också. Att om vi får åka till Åre och ladda batterierna blir resten av december dubbelt så bra. Och att vi har nästan tre fulla veckor tillsammans över jul, att sjunga julsånger och göra snögubbar och pyssla och leka på. Det borde ta ut varann, right? ( snälla säg ja )

Ikväll kör jag benböj med medicinboll. Höftlyft. Liggande lårcurls i jungle gym och förbereder mig för skidpremiär i Åre.

ett år

Uppochhoppa5

  1. Äsch! Det kommer många fler luciatåg och E kanske kan ha en privatvisning bara för er och få er fulla uppmärksamhet! Inga dåliga samveten, bara win win.

  2. Självklart är alla barn och alla förskolor olika, men jag hade med facit i hand gärna hoppat över vårt första luciatåg. Sonen var för liten för att riktigt förstå och alla okända, vuxna människor i hans trygga vardagsmiljö blev ingen höjdare. Hemma sjöng han däremot glatt alla sånger. Så njut av ert där ni är istället, nästa år kommer luciatåget vara mycket viktigare för hela familjen.

  3. JA JA JA!!! det väger LÄTT upp !!! Två laddade föräldrar är värt hur mycket som helst. Och det kommer fler tåg .. jag lovar!( vis av erfarenhet… äldsta barnet fyller snart elva..)
    Sen är det ju vår fester, höstfester, sommaravslutningar och ditten och datten. Närvarande är jag inte ett dugg tveksam över att ni är!
    NJUT av Åre!!

  4. Lilltjejen kommer ha det fint! Och ni kommer gaser lika bra. Tänk hennes lycka sen när ni kommer hem helladdade för massa mys och har tagit hand om varandra. Tänk vad hon kommer att berätta när ni kommer hem och hon kommer stolt ha upplevt saker och händelser utan mamma och pappa. Och ni får er säkert en privat show hemma. Tänker dessutom att kanske barnvakterna kan vara med och kolla på dagis? 🙂 hur bra som helst!

  5. Och ni kommer ha det lika bra…. INGA gaser 😉 dessutom finns det ju foton och säkert en video eller två att frambringa när ni kommer hem. Då får ni se och lillan får stolt visa och uppleva igen!!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!