Välkommen till din nya favoritblogg!

SATS Åre

SATS Åre, jag tror det är gymet med den finaste utsikten i Sverige. Mitt älskade Åre har precis fått ett fantastiskt tillskott i form av ett riktigt snyggt upplevelsegym. SATS Åre drivs som en filial till de SATS gym som finns i resten av Sverige och har nu smygöppnat. I torsdags fick jag äran att inviga gymet tillsammans med ett härligt gäng då SATS tog med egen personal och några utvalda vänner på en pressresa. SATS Åre har byggts till med en fantastisk panoramautsikt över Åresjön i en stor satsning som hotellet Holiday Club gör.

namnlost-3

Sats Åre

namnlost-4

Holidays nya satsning utgår från upplevelse och aktivitet; att yogasalen på SATS Åre fått bästa lokalen på hela Holiday Club med direkt närhet till Åresjön och bergen visar att det är på riktigt. 1 november börjar vinterns schema för gruppträningsklasser att gälla och i december öppnar SATS Åre i sin helhet då yogasalen står klar. Redan i helgen som gick smygöppnade gymet och det finns redan en hel del klasser på schemat. Har du som jag ett kort som fungerar på SATS Stockholmsgym i city kommer du kunna träna på samma kort även i Åre, något som jag är väldigt tacksam och exalterad över. När jag och du är i Åre i vinter kan vi alltså landa ner på mattan i kanske Sveriges finaste yogasal och besöka ett gym med storslagen panoramavy att träna i. Dessutom ingår bad på Holiday Club i kortet.

SATS Åre

namnlost-7

2016-10-21-14.36.56.jpg.jpg

Gymet har mycket öppen yta, fokus ligger på fria vikter, kettlebells, stänger och har en bur där man kan fästa ringar, trx och andra funktionella träningsredskap. Boxar att hoppa upp på, bollar att kasta i golv eller till kompis, häckar att kliva över, typiskt kul redskap för bra träning. Assault bikes och löpband samt roddmaskiner utgör basen av konditionsmaskiner.

SATS Åre har en begränsning om 400 medlemmar, gymet har öppet 06-24!

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!