Välkommen till din nya favoritblogg!

Välkommen hit!

Jag är en tidigt pensionerad elitidrottare med förkärlek för orange kulör, energi och blåbärspaj. Här bland mina ord samlas vi som vill slå nya rekord, orka lite till och som gillar vilka vi är när vi har rosor på kind. På samma sätt som jag vill inspirera alla att ta ett kliv mot ett mål vill jag uppmana till att hitta lugnet. Att träna mer för glädjen än för de smala jeansen. Värdesätta starka muskler mer och vikt mindre. Blåbärspajrecept varvas med mountainbiketekniktips, träningsmode och enkla hemmaträningsövningar. Slå dig ner. Gör ett upphopp. Bläddra bland kategorierna och framförallt – Varmt välkommen! Jag hoppas du ska trivas och vilja vara med på endorfinkalaset!

image

  1. Jag har ju hängt här ett tag nu och jag gillar verkligen din blogg. Kanske för att den är en blandning av så mycket. Jag kommenterar inte så flitigt, men jag läser desto mer. Du inspirerar mig och jag ville mest säga tack för det just i dag 🙂

  2. Din blogg är min favoritblogg, längtar tills jag få öppna datorn eller iphonen for the day och läsa alla peppläsning!
    Oj, repotage i Vi i villa, den ligger på köksbordet hemma, inte hunnit läsa den än, ska göra det ikväll.
    Tack för grym läsning o alla grymme tips! 🙂

  3. Vad glad jag blev när jag såg att det var hemmifrån er i Vi i villa-tidningen. Kul!! Blev inspirerad att ta tag i vårt projekt träningsrum som legat i träda i sommar. Pefekt att ta tag i nu innan vintern så man slipper ge sig ut i regn o rusk till gymmet och kan träna hemma istället.

  4. Vill bara säga att du delar min syn på så mycket. Allt är inte gram på vågen och dieter av olika slag. Det finns så mycket mer livsglädje att hämta än det. Blåbärspaj och träning. Det ena utesluter inte det andra. Det gäller att hitta sin balans. Och bloggare med din syn på livet hjälper till att inspirera åt rätt håll!!! Keep up the good work!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!