Välkommen till din nya favoritblogg!

Veckans träningsplanering och en tv-vana

Måndag: Långa intervaller på spinningcykel. Jag kör dem och tittar samtidigt på svt-play och serien ”gifta vid första ögonkastet”*. Det är en härlig timme. Upplägget är 15 min uppvärmning, 6 x 5 min på tröskel och 15 min nedvarvning.

Tisdag: Allmänstyrka utomhus. Jag planerar att köra igenom mitt tänkta pass på BBC för att se om det är något jag vill justera. jag gör det utomhus så får jag frisk luft på köpet!

Onsdag: Jag och E åker till Åre, det här blir således en resdag och vilodag.

Årenov-23

Årenov-29

Torsdag: Skidåkning i Åre och så vill jag yoga som afterski

Fredag: Skidåkning och löpning, backintervaller utanför lägenheten.

Lördag: Skidåkning och kanske något mer kul, återstår att se.

Söndag: Resedag hem till Stockholm igen, vilodag.

* Gifta vid första ögonkastet. Ja, det är som det låter, på ett ungefär. Några experter ( beteendevetare, präst, psykolog, terapeut ) sätter samman tre på pappret bra matchadnde par, data får de fra från intervjuer, samtal, besök i deras hemmiljö etc. Paren träffas första gången när de gifter sig, och sedan ska de leva tillsammans i fyra veckor och därefter bestämma om de vill fortsätta relationen eller gå skilda vägar. Jag har sett både amerikanska versionen, säsong ett, och svenska säsong ett och tittar nu med stor behållning på säsong två. Superintressant med relationer och hur de byggs, vilka utmaningar de har och hur små saker spelar stor roll.

Rent generellt är jag förresten en stor sucker för ”relations-tv”. Jag sitter exempelvis också bänkad och har sett nästan alla säsonger av ”The bachelor/The bachelorette. ” Där är det dock storslagna miljöer, häftiga upplevelser och coola datingäventyr som lockar. Underhållning på hög nivå!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!