Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningspass i tidningen Land

Nu har Land nr 7 kommit ut och resultatet av fotografering och träningspassupplägg finns alltså nu i tryckt form. Jag blev glatt överraskad att jag till och med hamnade på omslaget!

Mitt uppdrag var att sätta ihop ett pulshöjande träningspass som på kort tid men ändå effektivt tränar och stärker hjärtat och som inte skulle kräva en massa utrustning. Ett superkul uppdrag förstås och som väl motsvarar hur många tänker kring träning. Snabbt, rakt, effektivt.

Traningspass Land

Lösningen blev ett cirkelpass med övningarna ni ser på bilden. 7 övningar, tre varv, 45 sekunders träning och 15 sekunders vila mellan stationerna. Ett varv tar således sju minuter och ett helt träningspass mindre än 25 om du gett dig själv lite till tid att hämta andan efter ett fullt varv.

Jag ville ge Lands läsare lite nya varianter på övningar de redan kände till, så som utfall och knäböj, sit ups och ryggresningar. Min tanke här var att inspirera att faktiskt testa programmet där nytt = kul och inte lägga det ifrån sig som något som verkade alldeles för svårt.

Så glad att kunna vara med att inspirera någon till att ”må bra i vår” och att stärka sitt hjärta.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!