Ni vet när man äter något med dijonsenap i och världen liksom stannar till en liten stund, tillräckligt länge för att inse; dijonsenap! Vilken enastående smaksättning – varför äter jag inte det oftare!? Om ni vet så vet ni. Hursomhelst, jag hade precis denna känsla häromdagen. Igen. Med dijon. När ska det gå in? Detta fick mig att tänka på maträtter som jag äter alldeles för sällan mot hur goda jag tycker de är. Här kommer därför en alldeles längtig lista med maträtter som jag inte äter tillräckligt ofta. Således ska jag beta av dem!
- Världens enklaste pastarätt. Vegetarisk, mättande, få ingredienser och så sjukt god!
- Thailändsk biffsallad. Inte ätit det sedan jag skrev det här inlägget.
- Hemmagjorda hamburgare med alla extra goda tillbehör.
- Salmalax med hallonsallad. Eller med mango/chili/koriander och andra asiatiska kompisar.
- Ja, och så allt med dijon då, uppenbarligen.
Salmalaxen har jag faktiskt betat av i helgen som var. Yay! Dubbelt yay är också att just Salma är partners och på plats på årets Blogger Boot Camp. Jag ser fram emot att lära mig hur man skär sashimi på rätt sätt, och annan grym Salmakunskap i deras monter.