Välkommen till din nya favoritblogg!

En magisk skiddag

Att vakna till solsken och minus tio, en februaridag i vecka 7. I Åre med nypistade nedfarter precis utanför dörren. Äta mysfrukost med fina vänner och ha skidfilmning inplanerad. Det, mina vänner, det är att veta att det är en magisk skiddag som ligger framför fötterna. en magisk skiddag

Om ni funderar och är i valet och kvalet på att få till skidåkning i Åre de närmaste veckorna kan jag hälsa att det är mer snö här än på flera år. Hårt underlag, men snö ovanpå. Förmiddagarna bjuder på extremt fin åkning och skiner solen kan magiskt ljus fångas innan liftarna stänger.

Barnen är på bra humör och liftköerna extremkorta eller ickeexisterande. Högzon är öppen, vinden är obefintlig ock skrattgropen närvarande. Kanske är det inte så alla dagar, men idag och när det är det: obetalbart bra. 
en magisk skiddag

Outfits, innehåller afiliatelänkar: E har grymt bra dunjacka, skidbyxor med hög midja (de bästa vi barnskidbyxorna jag sett) från Bergans of Norway, handskar från Hestra (när det var minus 25 i december knallade vi in i Åres bästa barnklädesaffär och sa ”de varmaste skidhandskarna ni har, tack”. Vi köpte dessa (fast de är dyra) och de håller E varm som inga andra. Mina varmaste rekommendationer, således. Värda investeringen.

Jag bär skaljackan Myrkdalen (på rea, spara 1170 kr) tillsammans med Hafslo skalbyxor, Bergans of Norway. De är stora i storleken, jag har storlek S på både byxa och jacka och det är inte tight, är 170 cm lång.

en magisk skiddag

skidorfeb-11
magisk skiddag

En magiskt bra skiddag avslutas med pizza på Werséns. I skidkläder. Det är sedan gammalt.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!