Välkommen till din nya favoritblogg!
risenta

Tack för att ni gör det så enkelt Risenta!

Här kommer ett hyllningsinlägg till gula förpackningar. Helt osponsrat och från botten av mitt hjärta och med tacksamhet från mitt i ”panik-fram-med-middagen – (men gör den för guds skull bra, nyttig, hållbar och gärna vegetarisk)-timmen”.

Fastän jag har hyfsad koll tycker jag att det finns en del hinder med att äta vegetariskt och jag har insett att jag behöver göra ett stort shoutout och TACK till Risenta. Utan de gula förpackningarna med snabblagade (hallå, det tar tio minuter att få fram middagen!!!) och goda rätter skulle många av mina vardagsmiddagar vara svårare.

risenta

Risenta var för mig länge god mysli och fina fröer och bra så, men med deras nya vegetariska middagsalternativ, där kikärtsbollarna och alternativen till ris och pasta är mina största favoriter, har jag blivit ett stort Risenta-fan. Här finns en guldgruva av produkter att upptäcka och att skapa både middag, lunch, tillbehör, frukost och mellanmål med.

I mina köksskåp finns middagar i gula paket, enkla att få fram och med goda smaker som jag längtar till. Ett tack är på sin plats, för det här, det är faktiskt fantastiskt bra. Typ som en välsittande och skön sportbh som man tar fram som ständig favorit eller de där löparskorna som gör att man får vingar, ni vet.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!