Välkommen till din nya favoritblogg!

Att fatta beslut i förändring

Är ni bra på beslut? En av de mest utmanande sakerna i mitt arbetstliv just nu är alla beslut som ska fattas. Det kan tänkas att det är jätteskönt att vara ensam om besluten, man gör ju bara som man vill liksom, och till viss del är det absolut så. Åtta dagar av tio går besluten lekande lätt. När det handlar om vilken av fyra potentiella lokaler med tillhörande varierande lokalhyror som ska förbokas för tioårsjubileumet av BBC – året då eventet stöps om rejält, ja, då är det svårare. Jag ska tillåta mig att klura lite till under eftermiddagen, men också sätta en deadline. Att ha en deadline för beslut är en väldigt bra grej – på samma sätt som det hjälper att ringa en vän. Ibland behöver någon bara ställa rätt fråga för att svaret ska bli självklart.

Beslutet om dagens fredagsfys är i alla fall fattat sedan länge, det blir utegymet på Ingarö och jag ska köra ett tabatapass  med djunglegym som redskap, det var längesedan jag använde tabata i min egen träning och ni har specifikt efterfrågat lite mer beskrivna och fotade övningar i TRX/Djunglegym, så jag ska slå två flugor i en smäll kan man säga.

beslut

change

Beslut i kombonation med förändring kräver mod. Jag tror faktiskt att ni hjälpte mig precis nu. Om jag inte skrivit det här, till synes menlösa blogginlägget om att ta beslut och leta inspiration till bilderna till inlägget hade jag inte fått vissa insikter. Fyra lokalval har nu blivit två. Bara en sådan sak! I eftermiddag är det decisiontime! Något som är väldigt skönt för mig sedan är att jag som boss över mig själv endast behöver deala med min egen eventuella frustration. Att leda förändringsarbete på företag är bland det svåraste man kan göra. När en person i förnekelse pratar med en annan som är superlåg och en tredje som är förväntansfull… ja då kan det bli knepigt värre.

 

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!