Välkommen till din nya favoritblogg!

Dagens åtta

Det har florerat en lista och Annika ville ha mina svar på dagens åtta. Okejrå, här kommer de!

Outfit: Som av en händelse har jag på mig samma som jag tog en dagens outfit av förra sommaren. Shorts från Lindex i tunnt skönt material och jeansskjorta från H&M. Jag hade letat länge efter en bra jeansskjorta och blev hyfsat glatt överraskad när H&M hade den bästa just för mig. Snart byter jag förvisso  om till träningskläder, men just nu ser jag ut såhär!

Magpirr:  Absolut det avtal på ett större partnerskap som jag skickade iväg igår, det känns fortfarande superhärligt och roligt även om själva ramarna sattes förra veckan. Berättar mer inom kort. Annars har jag magpirr över försommarvärmens intåg, exakt som du har alltså.

Jobb:  Jag har vikt förmiddagen åt att jobba med nästa veckas blogginlägg, efter lunch gör jag ovanligt trevlig administration (betalar ut lön) och ringer uppföljningssamtal. Därefter är det friskvårdstimmar hos Bursjöö Everyday Stories! Har tagit en förmiddagsfika i solen också, en sista bar i smaken salted caramel från Maxim är nu i magen.

Träning: 2 h på mountainbiken och i det minst fem längre backar som ska intervallas uppför. På kontorstid. Vissa har det bra!

Middagsplan: Prinsens syster med familj kommer upp från Flyinge till oss i eftermiddag, de hämtar barnen på förskolan (lyx och kul för alla!) och  sedan gör vi hemgjord pizza till kvällsmat.

Kvällsplan: Umgänge och snack för hela slanten med  våra långväga gäster, det blir supermysigt och är efterlängtat.

Saknad:  Jag saknar en jobbarkompis och en hund! När tankarna väl satt sig, så himla svåra att få bort. Jag tänker mer och mer och oftare och oftare på en svart jaktlabrador som sällskap. En valp som biter mig i tårna och måste stoppas innan den äter sladdar, som somnar i en liten boll i mitt knä, som springer så öronen fladdrar.

Som blir unghund och lite tonårsvinglig och som sakta men säkert jobbas till en ybertrevlig hund som sällan viker från min sida. Som kan dirigeras med handtecken och som är lydig, lugn, stabil men pigg och vill jobba. Och sen tänker jag på att det finns nackdelar och att vi är många som måste vilja och att alla inte vill just nu. Kanske nästa sommar, eller året därpå?

Tacksamhet: När jag lämnade barnen på förskolan i morse gick min stora lilla tjej säg 50 meter framför mig och lilla E, med en hand höll hon mjukiskaninen i öronen och på pigga ben strosade hon fram. Stor men så liten vid vägkanten. Det var nåt med det där hur hon höll kaninen i öronen som gjorde att jag blev alldeles varm inombords. Tacksamheten bara sköljde in. Här går hon mot sin trygga plats, en förskola med kompetent personal, fulla hyllor och lådor och utegård med kreativa lekmöjligheter. Hon får god mat och hämtas senare och har en helg med gymnastikavslutning och kusinlek att se fram emot. På egen hand men inte ensam strosade hon, till skillnad mot så många av världens barn som just nu kanske går med liten hand med mjukisdjur i som sin enda grej. Om mjukdjur kom med i hastig packning på flykt. Idag swishade jag en extra slant till UNHCR, numret är 1231507557.

.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!