Välkommen till din nya favoritblogg!

En påbörjad bildtradition

Har ni bildtraditioner i era familjer? Ni vet, en klassisk är ju den att man radar upp alla kids framför julgranen och ska försöka få alla i sällskapet att gnistra och tindra. Den brukar vi också köra, med halvdant resultat.

Tidigare i somras kom jag på att vi skulle ta liknande syskonbilder som förra året när vi gick den korta lilla leden runt Fröå Gruva upp till utsiktsplatsen. Han med storkameran tyckte det var en bra idé och nu ska det bli en bildtradition. Jag tänker mig att det kan bli superkul att ha sedan och köra på snabbspolning så att det blir som en time-laps över hur åren har gått. Var och en för sig kan bilderna säkert kännas tröttsamma, men när man har 20 av dem, då börjar det bli effekt liksom. Sen återstår väl att se om det går att få trilskande tonåringar att ställa upp, men då får man väl dra en klassisk hot eller muta.

Förra årets bilder:

åre med barn-2

åre med barn-3

åre med barn-4

åre med barn-5

åre med barn-6

Och så årets, shit, det har hänt en hel del!

fröå-2

fröå-3

fröå-4

fröå-5

Ni som inte tycker att det är världens mest spännande grej att titta på hur mina kids växer från år till år, ta det lugnt, det blir inga fler sådana här time-lapses för er, alright? Så – nu kan vi återgå till fredagsbestyren!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!