Välkommen till din nya favoritblogg!

Fredagsgöra

Oh gosh. Vaknade med huvudet fullt av huvudvärk och bihålorna igentjockade. Ägnade morgonen åt att städa och att moppa husets alla golv, värsta fredagsfysen vill jag lova men nu är det fint och rent inför helgens dubbelkalas. Vi firar en liten femåring med massa kompisar och så familj förstås. Dagens fredagsgöra är förutom jobb festrelaterat. Förra årets tema Frost-kalas har tydligen övervintrat och ska komma åter. Tur som en tok att jag sparade en hel del av dekorationerna!

I kväll ska jag göra snickersbollar och samt inhandla och  förbereda för att göra fruktspett. Det blir förstås ballonger också, och en tårta som det ska vara Elsa och Anna på har beställts av födelsedagsbarnet. Hur jag ska ro det i hamn återstår att se. Jag kände mer att en olof-tårta skulle vara görbart med glass? Vilken cliffhanger!

Innan det är dags för bak och fix ska jag jobba klart på kontoret och också åka in till stan för att köra två PT-kunder. Jag tränar mina klienter utomhus och idag blir det förmodligen extra buskul med snö och allt. Kläder efter väder, det är sen gammalt. Hoppas att du haft en massa kul fredagsgöra du också, eller att det snart tar vid. Vill du ha tips på fredagsfys kan du köra det filmade passet något inlägg ner, om jag var frisk skulle jag gärna repetera det idag!

frozen kalas-5

frukt-7

snickersbollar

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!