Välkommen till din nya favoritblogg!

Frustrationen i mig

Jag börjar på inlägg, men raderar. Så mycket av det jag tänker säga känns plötsligt ointressant. Vad bryr du dig om att jag igår tog tag i att äntligen investera i att sätta undan tjänstepension?  Att jag letar efter en bra plats att ha löparläger på och blir frustrerad över att så få svarar i telefon. På konferensanläggningar!

Frustrationen kommer egentligen från  att min dator (som craschade efter jag kom hem från Thailand) är någonstans i Tyskland och att jag inte vet om den blir lagad och jag får tillbaka den eller om jag måste köpa en ny. Mitt i allt ska jag försöka skapa material som vanligt, redigera bilder och film som vanligt, men utan mina vanliga program, och bygga två eventhemsidor för vårens happening i Stockholm. Jag går som i lite dvala och väntar på det där datorbeskedet och det passar inte min natur. Jag vet att snart är det julledigt och jag borde ligga FÖRE, men istället ligger jag efter och det irriterar skiten ur mig.

Du vet vad jag borde göra va? Använda de här träningskläderna jag sitter i sedan morgonens PT-pass och springa och svinga och pressa mig varm och endorfinglad. Just det. Får väl återkomma med ett upplägg på det passet senare då!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!