Välkommen till din nya favoritblogg!

Hitta ditt flow

Det är härligt att vara i flow, inte sant? Jag befinner mig i ett sådant just nu, där det mesta är tummen upp och let’s do it och det känns välförtjänt och härligt. Skidlägret jag ordnar tillsammans med Fredrik och Björn från Wease sportswear är slutsålt med sina 40 platser och vi kollar just nu på att upprepa lägret 3-5 februari så att fler får chansen att toppa formen mot diverse skidlopp i vinter.

Jag tog inte ut skidorna i Åre givet att jag hade fullt upp med att njuta av pulka och promenader och faktiskt även tyvärr med ha ont i halsen. Så kan det gå om man missar  att ta med Coldzyme på resa. Ni minns väl att tävlingen om en årsförbrukning pågår hela november? Instagramma med #förkylning och #coldzyme så är ni med. Det var, efter att kissa, det första jag gjorde när vi kom hem sent igår kväll; spraya coldzyme i öm hals. Idag vabar jag vår mini, som har feber om nätterna men är pigg på dagen. Något av en administrativ mardröm när man samtidigt ska fakturera 40 lägerplatser men med Pingu på ipaden går det nästan att hitta lite flow där med.

Anyhow. Förutom halsont och vab har jag flow och jag tänkte konservera den här känslan. Avsluta 2016 med en himla massa bra vibbar och ta med mig hela paketet in i 2017. Ett sätt som jag ska göra det på är att fixa till mitt kontor. Jag kollade en massa hemmakontorsinredningsinspiration (långt ord) på pinterest och sedan en dag när jag var på stan och stack in huvudet på Granit så bara var den där, en slags organiseringsanordning som jag sett på bild och sparat i min inspirationsmapp – det blev ett köp och nu längtar jag efter en fixardag. Nu kommer det bli ännu tydligare att jag har flow eftersom jag sätter upp alla grejer som går bra precis framför näsan. det är ett bra tips för alla som jobbar resultatorienterat, att se hur man knappar in mot mål – tar sig framåt på en skala eller fyller något med innehåll. Att ge sig själv anledningarna att man kan och klarar av istället för att fundera på varför man inte ska är också ett konkret råd. Omge dig därtill med människor som tror på dig och som vill lyfta dig framåt så ska du se att det händer grejer!

maloja-7

2017 ska bli mycket rock & roll, så tänker jag mig det. Inte så mycket fundera utan väldigt mycket ösa på. Jag har fått mitt första läroår att jobba helt ensam och har sett vad som fungerar med det och vad som jag kan förändra. Något som är väldigt tydligt för mig är att jag får och skapar mer flow när jag ser till att hänga mer med andra som också jobbar projektbaserat och att det är härligt att leja ut små sidoprojekt som ger mig huvudvärk och som sedan studsar tillbaka klara och fixade. Bokföring är en sådan sak, att jag lejer ut min bokföring ger mig mer flow i annat! Vilka saker kan du förhandla dig till att slippa mot att du istället gör andra, som gör att du har bra flow? Det finns säkert grejer både i vardag och i jobb om du funderar lite!

thehighline-14

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!