Välkommen till din nya favoritblogg!

Höstmörkret

Nu när höstmörkret sänker sig och kylan kommer smygande kan det krävas att ta till resurser för att inte låta mökret ta för mycket energi. Kanske har du erfarenhet av att känna dig låg på hösten? Hur känner du av den och vad gör skillnad för dig?

Jag har brottats lite med en känsla av mening. På ett plan vet och förstår jag att min digitala närvaro piggar upp mångas vardag, det är sannolikt att du lämnar uppochhoppa lite gladare och mer inspirerad än när du kom. Det räcker långt. Det räcker lite längre när jag gör en fysisk high five och ser ögonglitter. Eller snarare, för mig är det en helt egoistisk boost. Jag är en extrovert person som får energi av att träffa andra. Jag har kommit till insikten att jag behöver balansera upp mina digitala dagar och ta hand om mig själv för att kunna boosta dig på bästa sätt. För egentligen, det är ju världens bästa jobb att få inspirera dig att må bra och välja glada grejer och äta bra skit och lära dig mer om smarta rörelser som din kropp älskar (eller lär sig att älska)! *

Sedan september äter jag järntabletter och D-vitmanin och jag träffar mer folk. Jag vet inte vad det är som gör skillnaden men jag känner skillnad. Steget är lite studsigare och energin räcker längre. Jag har också hittat en ny egen träningsrutin som ger energi. För att fortsätta på en positiv bana tänkte jag utmana mig själv att resten av hösten fortsätta med eller göra mer av detta:

Min höstpeppslista

  • Träningsdatea och testa några nya träningsformer, investera lite i min egen träning!
  • Luncha med vänner och kontakter
  • Äta middag med min man efter att barnen somnat två till tre dagar i veckan. Med tända ljus!
  • Springa utomhus och spendera mycket övrig tid ute. Fota, skapa. Släppa loss kreativitet!
  • Rensa ur min garderob så jag bara har plagg som känns YES! Klänningen ovanför köpte jag i förrgår på Samsoe&Samsoes stora sample-sale. Tre klänningar för 1200 kr!

Små förändringar men som riktar mig lite och styr mig till att vara mer med andra på min fritid, då blir ensamjobbet mindre ensamt.

* Tror alltså stenhårt på min förmåga att påverka dig. Oh yes.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!