Välkommen till din nya favoritblogg!

Inredning som visar kärlek till outdoor – rabattkod hos Desenio

Vårt nya kök blev klart i januari. I februari fick stora E ett nytt eget rum eftersom vi lovat henne ett i det här huset och efter det har det fortsatt med vardagsrummet som åkte med av bara farten. Det var dags för en förändring och jag ville ta upp och lyfta vår kärlek till ute, även inomhus, samtidigt som jag skulle styla till försäljning och behövde flörta med fler än mig själv.

Idag blir det alltså inspiration på tema inredning och outdoor. Typ!

Desenio gav mig möjligheten att inreda vårt nya kök samt stora E’s nya barnrum med posters och ge dig en rabattkod om du också vill sätta nytt på väggarna. Eftersom leveransen för kök och barnrum var hos mig inom två dagar, resultatet blev grymt bra och Desenio har snälla priser – gjorde jag en ny (helt vanlig) beställning nästan genast, det var så vardagsrummet fick sin makeover.  Såklart använde jag en rabattkod från en fellow bloggare!

Jag hoppas att mitt tänk kan ge dig inspiration om du vill skapa ny känsla i ett rum hemma hos dig. Du får rabattkod med 25% rabatt, som gäller idag och två dagar framåt!

rabattkod desenio:

Koden UPPOCHHOPPA  ger 25% rabatt hos Desenio mellan 6-8 mars *Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.

Mycket snyggt, svårt att välja – tips på hur jag gjorde:

  1. Ramar – äger/behöver – storlekar (behövs ram)?
  2. Färger och vad jag vill förmedla?
  3. Jobba rum för rum: Favoritmarkera, välj bland favoriter, flytta till kundkorg.

Jag började med att fundera över vilka ramar i vilka storlekar jag redan ägde. Därefter började jag titta på vackra prints med naturmotiv. För köket sorterade jag på grön som ledande färg, och valde posters i 50 x 70. Här hittade jag snabbt många favoriter.

Vårt nya kök:

Den tavla som det blir spegling i i övre köksbilden ser ut såhär – en vacker skog ovanifrån. Den ger mig lugn och jag älskar hur den tar alla nyanser från ljusgrönt till nästan grönblått, utan att bli rörig.

Från kökets sittdel är det öppet mot vardagsrummet, jag ville därför jobba med att knyta ihop rummen i en färgskala som i köket är lite mer grön till att i vardagsrummet bli mer grå/dovt turkos. Därför valde jag närliggande färgskala i tre tavlor 50 x 70 på vardagsrumsväggens kortsida.

En tuggande långhårig ko och dimhöljda berg lockar mig att tänka utomhus.

Inredning med posters som visar kärlek till outdoor

Det är lätt att sätta tavlor på väggarna och berätta att du är en person som älskar utomhus. Hos Desenio hittar jag supermånga favoriter och du kommer också hitta posters som visar att du älskar:

Använd hjärtfunktionen – enkel överblick

När jag hittade någon poster jag älskade extra mycket markerade jag den med hjärtat. På så sätt skapade jag min egen samling av favoriter. Från hjärtat gjorde jag sedan min kill my darlings av gröna sköna för köket, flyttade dem direkt därifrån till kundkorgen. Sedan visade jag stora E ett ganska brett urval av fina posters jag markerat som skulle passa i hennes rum. Rosa, djur och natur och lite kick-ass-attityd. Då blev valet enkelt, för det finns också massor fina posters för barnrum.

DEN LILLA ÄVENTYRARENs val – SOM FICK VÄLJA SJÄLV (TYP)

ovanför skrivbordet hamnade dessa tre fina. De ovanför, björnen och citatet sitter på väggen över sängen, som är stört omöjlig att fotografera utan blänk från fönstret! Jag översatte texten på texttavlan och hon gillade den skarpt.

Vardagsrummet:

Jag fick alltså feeling och fortsatte att shoppa till vardagsrummet och kommer mest troligt att nyttja min egen rabattkod och gå loss igen. Så. Mycket. Fint ju. Men när det kommer till kossor måste jag dra i handbromsen. Minns ni hur vår tavelvägg i vardagsrummet såg ut förut?

vardagsrum före:

 vardagsrum nu:

Det var extremt tacksamt att jag kunde sortera efter olika tavelmått när jag komponerade ihop min nygamla tavelvägg. Här valde jag som du ser att jobba mer med dovt turkos och mot svart/vit/grå eftersom vi har två andra stora tavlor i vardagrummet som är svartvita, plus det print som säger ”You had me at hello”. Jag valde natur och fler kossor, tydligen. Du kan sortera efter posters som passar liggande eller stående och olika mått!

Stor förändring med liten insats

Inredning är roligt tycker jag, det är ett slags tillfredställelse i att kunna förändra en helhet med små medel. En ny väggfärg eller att flytta runt möbler är exempel som kräver lite mer ansträngning. Att inredningen ska spegla vilka vi är som kallar huset/lägenheten för hemma tycker jag är självklart. Då blir ett hem som mysigast och får själ. Att förändra med liten insats och hänga upp tavlor med den känsla du vill förmedla eller som berättar något om dig är ett utmärkt inredningsknep för att fixa hemtrevnad.

Rabattkoden till desenio igen!

Koden UPPOCHHOPPA  ger alltså 25% rabatt hos Desenio mellan 6-8 mars *Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar. 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!