Välkommen till din nya favoritblogg!

Vårt hus på Hemnet – tipsa gärna!

Sedan i fredags kväll ligger vårt hus på Hemnet! Det känns spännande och kul och mysigt att på detta sätt med en länk bjuda in dig hem till mig.

>>> vårt hus på Hemnet

Här har vi bott sedan december 2010 och trivts. Huset ligger i vad vi tycker är Ingarös bästa område. Det handlar om närheten till allt och enkelheten det medför och kontakten med vattnet! Från vårt sovrum ser vi kanalen som skiljer Ingarö från Värmdö och vi är så kära i vårt nya kök!

Vi har två minuter till badstranden, en minut till naturförskolans lekplats, två-tre minuter till buss där Ingarös samtliga busslinjer passerar. På 23 minuter är jag vid Slussen. Vi har kort (under 5 min) promenadavstånd till butik, bensinmack, idrottsplats, skola och förskolor. Motionsspår och utegym nära och boende i vårt område har förtur till båtplats vid båtklubben.

Huset är besiktigat och protokollet ser jättefint ut och på söndag är det visning. Jag blir jätteglad om du vill dela och tipsa till de du vet letar naturnära hus med bra kommunikationer till city och härliga omgivningar.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!