Välkommen till din nya favoritblogg!

jag tänker på

Pinterest är min vän nuförtiden. I tider av kommande projekt kan jag söka, leta, spana och fara omkring på villospår bland vackra bilder, snygga fonter, inspirerande citat och vackra ting. Gör du likadant? Det. Finns. Så. Mycket. Snyggt!

  • Jag letar inspiration till vackra bilder att ta på Lofoten, borde läsa mer ordentliga guider, men fastnar på fina bilder, magiskt vackra solnedgångar och glömmer helt bort att det inte kommer GÅ att vara på toppen av ett berg vid midnatt eller bestiga de coolaste, brantaste topparna, givet att jag vill ha med mig två hela barn hem. Oh bummer. Men ändå. Lofotenresa i kalendern och snar avfärd. Länget och pirret i maggropen efter det?!
  • Det ska göras en (almost) extreme home makeover hos oss. Nej, riktigt så himla stort är det inte, men vi ska byta kök, slå ner en vägg och bygga en annan och jag ska få ett nytt kontor och stora E ska ta över mitt gamla kontorsrum. Ska byggandet bli etapper, ska dörr bli fönster och ska nya uteplatsdörrar tas upp? Vart hamnar då elementen och betyder det att vi istället ska bryta upp hela golvet och lägga golvvärme för att helt slippa element? Under tiden det rent byggnadstekniska  ska börja utredas kan jag åtminstone förbereda framåt genom att pinteresta (ja, verb) snygga gråa kök och stenskivor och vackra detaljer. 
  • Cykling och Åre extreme är i tankarna och hey, jag har köpt en ny cykel – heldämpad – som jag längtar så på att få levererad!
  • Min bergsring är försvunnen. Å andra sidan har jag hittat snöflingeörhängena som varit försvunna en tid. You win some you loose some? Det där på bilden är ett halsband och mitt med snöflinga, det har jag i alla fall koll på. Synd vore annat då mitt ju har freakin’ diamanter all over.
  • Mitt hår ska bli nytt, jag tänker mig såhär? En smutsig gråbrun, som är trendig och IT och snyggt döljer det faktum att jag inte är 20 längre. Något sådant tänker jag mig bestämt. Ska bara boka tiden….

Vad tänker du om det, eller om det du tänker på?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!