Välkommen till din nya favoritblogg!

Kickoff och feedback 2018 – Din röst är min väg

Jag vet inte hur mycket du tänker på 2018 men just nu upptar nästa år ganska mycket av min tid. Jag vill ta med dig in i 2018 och ödmjukt be dig om att hjälpa mig genom att göra din röst hörd – När du gör det ger du mig vår gemensamma väg framåt. Vanliga anställda har ju utvecklingssamtal, så jag tänkte att du skulle vara min chef lite nu – ge mig feedback, konstruktiv kritik, kanske beröm och kanske skicka in ny energi sådär som en bra chef gör. Jag har trattat ner det till tre punkter.

3 saker/ÄMNEN jag vill ha hjälp med:

  1. OUTDOOR – bloggen har fått (hoppas att du märkt) och ska i framtiden ha, mer outdoorfokus. Jag vill bjuda på träningsinspiration och träningspass och kunskap som du har nytta av i verkligheten utomhus, jag vill inspirera till träning som upplevelse. Hur gör jag det bäst? På vilken plattform vill du ha den inspirationen? I tal, i skrift, i bild, i film? Vad är outdoor för dig och är du intresserad?  Jag är medveten om att utomhusnischen är smalare – men jag vill ta outdoor och göra det till vårt. Jag vill erbjuda maffigare och roligare och mer kittlande i magen-träningsupplevelsegrejer än ”dips mot vardagsrumsbordet för att få träningen att hända”. Hänger du med? Hur tänker du – vad vill du ha hjälp med – på vilket sätt vill du ha inspirationen? 
  2. EVENT – Jag kommer fortsätta göra event under 2018. Ett ligger uppe, några på skiss-stadiet, vissa finns bara i en tanke. Vad är du sugen på att göra med mig? Hur skulle ett event som du skulle vara med på se ut och vad skulle det innehålla? (om du är intresserad)
  3. UTVECKLINGSOMRÅDEN – vad kan jag utveckla? Finns det något du saknar? Tycker du jag ska tänka om någonstans, och kring vad i så fall? Ge mig konstruktiv kritik!

Din röst är viktig och nu ber jag dig om hjälp. Kommentera och säg något om 1-2-3. Har du någon helt knasigt bra/galen/svår idé som du vill hålla inne på men ha med mig i, maila mig iställt. 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!