Välkommen till din nya favoritblogg!

Konsten att fira

Det fanns en tid då jag hade en hel hög med champagneflaskor i köket eftersom samlingen fylldes på i princip varje vecka. Bolaget där jag jobbade styrdes i typisk startup-anda med handelsexaminerade 80-talistynglingar vid rodret. Ja, de var ju ganska unga för snart tio år sedan… Hursomhelst, jag gjorde bra ifrån mig och fick min beskärda del i champagne och det fina med det var att jag lärde mig konsten av och vikten med att fira. Sedan dess är jag väldigt förtjust i att lyfta framgång med ett glas bubbel, precis som många andra.

Vi sätter ofta höga mål, jagar framåt, tittar mot horisonten, vill så mycket. Något att fråga sig är om du är tillräckligt bra på att fira dina segrar, oavsett om det är slutmål eller delmål. När firade du sist?

champagne

Det första jag köpte efter jag fått resultatet att jag toppat min pt-licensiering (mycket väl godkänt på praktiska provet och tangerat bästa resultat av alla som gått utbildningen på teooriprovet) var lunch. Men det andra var champagne! Valet föll på förra årets nobelchampagne, en Taittinger från 2008.

På kvällen njöts den med pioner (älsk på pioner!) och laxburgare med asiastisk touch. Prinsen fick öppna stort paket som innehöll fina cykelkläder från Maloja. Min bedrift är nästan lika mycket hans, det hade inte gått så bra om han inte supportat mig så fint.

Jag ska fira mer tänkte jag. Champagne var för avslutet av utbildningen, för PT-licensen i ram på väggen. Framtiden firar jag med att köpa skivstång och viktskivor till hemmagymet, för att bygga mer framgång för mig och mina klienter som väljer att träna med mig där.

pion

fira

Att alltid ha champagne i kylen är förresten ett av mina bästa lyx i vardagen tips, då är det dessutom faktiskt alltid nära att göra slag i saken att fira. Det finns nästan säkert något som du borde ha firat mer, om du tänker efter?

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!