Välkommen till din nya favoritblogg!

Mer av 2017

Jag skriver ofta om det här med att välja till, inte sant? Att välja till något som ersätter istället för att bestämma ett förbud eller att säga att något ska bort blir en mer positiv upplevelse. Därmed har du också en större chans att lyckas. Har du bestämt dig för vad du vill ha mer av under 2017? Finns det något att förändra och välja till, att ersätta, eller är du supernöjd med hur du har det idag?

Bara för att det blivit nytt år finns inget måste att göra förändring, men om du är sugen är idag en lika bra dag som en annan. Att göra en mer av 2017, som en bucketlist för året kan vara en härlig grej. Du kan också sätta in dig själv rakt in i NÖHRA-modellen för att hitta energi till en förändring. Nuläge kontra önskat läge, och hur du ska ta dig däremellan.

Jag har spanat på 2017 och här är min lista för vad jag vill ha mer av, ska skapa mer av och vad jag vill uppleva. Ingen inbördes ordning och jag kan komma att revidera, förändra och lägga till!

  1. Utomhusäventyr – Små som stora. Både vinter, vår, höst och sommar kommer präglas mer av utomhus. Det blir mer ute både i vardagen och på helgen, på jobbet och på fritiden. Det här är den största punkten och den har egentligen massor med underpunkter, men jag sparar dem ett tag!
  2. Lopp utomlands. Under 2017 vill jag delta i minst ett lopp/tävling som går av stapeln utomlands. Det kan vara löpning, cykling eller någon enklare variant av multisport. Jag spanar, tipsa gärna om ni vet något som ni tror passar mig!
  3. Mobility. Jag skulle gått mer utbildning, men den blev inställd. Rörlighet är superviktigt och grunden jag bygger från och jag ska vidareutbilda mig här.
  4. Datenights. 2016 var något slags lågvattenmärke kring datekvällar. Förutom att vi kom iväg till NYC ( klagar icke) så fanns det ganska lite tid för middag eller för den delen, äventyr, på tu man hand. Bättring på den fronten 2017.
  5. Mobilfria zoner. Jag mår väldigt bra när jag med medvetenhet lägger bort mobilen. Att sätta hårda regler här känns tufft, men jag ska vara mer medveten och skapa mobilfria zoner för mig själv. Jag tror att jag blir mer effektiv, mindre stressad och mer närvarande. Allt positivt förstås.
  6. Community. Ett lite fånigt ord, men det samlar ihop mycket av det jag tänker på. Online eller offline, en känsla av samhörighet. Att ge till varandra och nätverka, få en hand i ryggen och hjälpa någon annan. Jag vill ha mer community i såväl privatliv som jobb under 2017.
  7. Råstyrka. 2017 lyfter jag tyngre.
  8. Nya skills. Jag ska lära mig flera nya skills. För att det är roligt, användbart och hjärnan blir pigg av det! Några saker jag vill fördjupa mig och nörda ner mig i är randonnée (gå med skidor upp – åk skidor ner, topptur liksom!), mat över öppen eld, knän, kartläsning och terränglöparskor.
  9. Resor. Med familj och jobbrelaterade. För att det är roligt att kunna ha kontoret lite vart jag vill. Det ska jag nyttja mer på ett genomtänkt sätt.

skaljacka-eller-fodrad-skidjacka

wanderlust

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!