Välkommen till din nya favoritblogg!

November genom åren

Häng med in i bildarkivet! Jag tänkte ta en trip ner i minnesbanken via bilder och kollar således i bildarkivet för vilka bilder jag laddat upp i november per år, sedan lyfter jag en eller ett par bilder och ibland länkar det inlägg som de hör till!

November 2017: Jag försökte fota mina nya klänningar och livea fashionista idag. Det gick sådär och direkt efteråt åkte jag till Milla och promenerade mig till rosiga kinder längs Ingarös grusvägar och stigar. Lunchtid med kvalitet! Det är massor med november kvar och det blir resa och renovering och rannsakan (?) och en massa rörelse. All in på alliteration!

November 2016 lärde jag dig hur du smart kan använda gummiband eller minibands till hjälp att klara armhävningar på tå. armhävning med gummibandarmhävning med miniband

Det var mycket resor. Eller mycket, men jag var både i Åre och i Thailand och det kom en massa snö hemma i Stockholm som jag använde till att prata om våra tre rörelseplan.

I november 2015 tränade jag Crossfit med Camille Le Blanc Bazinet och det är lite som att ställa en shetlandsponny bredvid ett engelskt fullblod på en galoppbana, om man säger. Camille vann VM i crosfit 2014 och var en jäkligt tuff och härlig tjej, jag var mer en … ja, shetlandsponny. Envis och så men utan skills.

Och så satt jag i underställ och imiterade yogapose i Vålån och njöt till fullo av att vara bland berg och skog och vild natur. Himlen var magisk och allt var vinterlängtan och höstfrost.

craft underställ

strong by practise

November 2014 var en jobbig månad. Min svärfar gick bort i leukemi eter några års tuff sjukdom och det var en sorg som blandades med en konstig lättnad att det var över. Han lämnade oss alltför tidigt, men det var skönt att han slapp lida mer. Du saknas oss.

2014 var jag också eventarrangör igen. Be your best convention gick för andra året på Allt för Hälsan. Såhär i efterhand kan jag vara stolt över hur vi roddade dessa större event jag och Mela. Vi hade gärna fortsatt, eftersom biljetterna sålde slut och det var roligt och givande.  Men det visade sig tufft i konkurrens med andra stora aktörer som såg potential att göra avent och som ser mässan som ett marknadsföringsfönster av träningsresor. Året därpå kunde de lägga hyran av lokalen som en marknadspost för andra event och resor. Då drog vi oss tillbaka, eftersom två stora träningsevent bredvid varandra är inte träningssverige redo för.

I november 2013 hade Be your best premiär. Det var magiskt kul och peppigt och det kändes som att vi gjorde något nytt som många träningsintresserade längtade efter. Vi blandade nya träningsformer och profiler med rutinerade stornamn och fick så mycket fin feedback. Grovjobbet och stor del av idéarbetet stod min kompanjon Mela för. Eventet sålde tvärslut!

November 2012 jobbade jag på Metro och gjorde blogg och event på sidan av. Det var en tung period eftersom det blev mer och mer ohållbart att jobba dubbelt. Att våga ta klivet eller inte, det var frågan. Jag kunde så sakteliga börja springa igen under senhösten 2012. Något jag längtat så efter. 

2011 föddes stora E och inget var mer sig likt. Inte med min kropp, inte med förtroendet för svensk förlossningsvård. Jag tror att jag egentligen skulle behöva bearbeta det här traumat mer, men jag orkar inte grotta i det.

… och åren dessförinnan har lyckats lura sig undan från att i bild finnas i arkivet, men det finns säkert korniga bilder på dagens middag eller svettiga selfies med tre rader text om att idag gjorde jag x, y, z men jag tycker du ska låta bli att kika!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!