Välkommen till din nya favoritblogg!

Peppen om boken!

I takt med att cykelpassen blivit fler, syrenerna fått knoppar och solen och värmen kommit har mitt humör blivit bättre, orken starkare och peppen större. Det är dock större än så. Det är energi som kommer av att aktivera drömmar. Att inte vänta utan att göra. Du kan det. Du med.

Sedan i januari någon gång har jag haft ett block med en bokidé, men inte gjort så mycket mer efter de initiala tankarna. Tills för några veckor sedan. Då fick jag nys om en slags audition, bokpitchning hos stora förlaget. Jag hörde av mig och höll tummarna! Med orden ”var kreativ, du har en kvart på dig!” välkomnades jag per mail till min bokade tid. Med den uppmaningen är det lätt att gå i baklås. Jag ringde min vän Anna och hon lät mig räta ut mitt frågetecken, plussade på min idé och gav några värdefulla insikter och tips och så blev frågetecknet i mig ett utropstecken.

Så levererade jag då igår en BRA bokpitch på en idé jag verkligen tror på till stora förlaget. Det var glädje och passion och ögonglitter genom hela kvarten och intressanta frågor och kul stämning och framförallt så har jag fått fart på mitt projekt. Jag känner verkligen i mitt hjärta att det här materialet, den här idén, den ska ner i bokform och den ska ges ut! För att behålla energin ska jag sätta in bokidén i NÖHRA-modellen, vilket är en coachningsmodell som fungerar ypperligt också på sig själv. Det finns fler aktiviteter att göra för att nå det önskade läget!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!