Välkommen till din nya favoritblogg!

Så gott som ny

En förmiddagstimme med ansiktet ner i behandlingsbänk, lite lätta justeringar, behandling kring skulderbladet och massage så känner jag mig ett ton lättare. Innan behandlingen satt min vänstra skuldra fast och ville inte röra sig som den borde. Jag har känt hur den hindrat mig ett tag, en helt ny typ av smärta och det var dags att justera. Bästa känslan att kunna få loss kroppen till att vara som den brukar!

Så gott som ny igen!

Jag går till Access Rehab i Hammarby sjöstad i Stockholm och blir alltid nöjd, de håller hög nivå och behandlar massor med seriösa atleter varje vecka. Jag är inte så seriös atlet, men det är roligt att enas i en idrottslig utgångspunkt, inte en kontorsstols! Att småsnacka om längdlandslag och snöläget i Jämtland medans  skulderbladet återfår full rörlighet i manuell behandling är klart trevligt mitt i smärtimpulserna. 

Minns ni en outfitbild för någon månad sedan med marinblå mjukisbyxor i lite mer office-stil? Oh well, jag älskar dem och köpte därför ett par till i blekrosa. Bor i dessa sköna när jag inte har träningstights!

Nu fortsätter den här dagen med administrationsjobb och efter lunch ska jag ta ut mountainbiken för ett första längre distanspass. Att träna och röra sig mycket efter behandling är oftast det bästa, det är något värt att ha med sig. Dagens tips får bli att ta tag i att boka tid hos någon som kan hjälpa dig om du upplever att du har en smärta, stelhet, ömhet eller låsningsskänsla som du inte blir av med på egen hand. Som sagt, som ett ton lättare och nu med återvunnen rörlighet igen. Yeah!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!