Välkommen till din nya favoritblogg!

Semester 2016

Idag går jag på semester! Det har varit en bitvis stressig vecka för att få klart allt men jag är nöjd och glad att jag har hunnit det med mesta på min lista. Sådant som att förbereda alla betalningar av fakturor, löneutbetalning, skattebetalning osv så att det är klart fast det blir ett månadsskifte längre fram känns skönt och härligt. Jag har också skickat sommarpresenter till fina samarbetspartners, förberett för första jobbveckan när jag är åter i augusti och strukturerat upp system med mina pt-kunder som börjar droppa in!

Bloggen tar inte semester utan jag kör på som vanligt, eventuellt med dagar utan inlägg här och där. Jag ska träna mycket i sommar och jag räknar med att ni vill hänga på och se övningar, passupplägg och höra mig filosofera. Jag fick också in så många bra rubriker när jag efterlyste det att i början på veckan att jag har inspirerande material att tänka kring och skapa åt er. Fyll gärna på ännu mer!

Vår semester i år blir ”vanlig”, lite för vanlig för att jag ska vara extremt nöjd med planeringen då jag alltid vill ha något som är lite extra, men jag tänker att jag får göra det lilla extra där jag är. De jag menar är att vi inte har någon ny spännande plats att upptäcka eller ett flyg att passa utan vi ska spendera semestertiden på de orter som är våra mest vanliga för oss och ha några veckor hemma. Nästa år ska vi åka till Lofoten, det har varit bestämt i evigheter och veckorna in till denna vecka som ju är där semestern startar har jag liksom längtat till nästa sommar.  Det här är ju bara mindset, jag vet, och det är gnälligt otacksamt att känna ”jaha vi gör det vanliga” när det vanliga inkluderar en egen lägenhet i Åre och en (förhoppningsvis) varm smålandssjö med tillhörande kusinidyll och svampskog. Jag har dock lyckats skaka av mig den här känslan nästan helt och som jag skrev göra det extra av det som är.

Vi är olika och det är okej. Jag går igång på nytt och spännande och spontant eftersom jag vet det kan jag ändå försöka skapa det. Kanske är det mest min spontana sida som får krupp av ”samma gamla vanliga”? Som tur är blir det nu en ganska spontan trip till Göteborg som startar vår semester!

Sammantaget känns det som att det var läge för semester nu. Det har varit en fin vår men ganska mycket med jobbet och en lugn sommar med bekanta saker kanske ger ännu mer mental vila inför hösten?

Hursomhelst, semestern börjar nu! Hur tänker ni kring era semesterplaner, är ni nöjda eller hade ni velat göra något annorlunda om ni inte behövt kompromissa?

wpid-2015-07-17-20.42.15.jpg.jpeg

En skylt som är förknippad med semester för oss och som vi alltid passerar.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!