Välkommen till din nya favoritblogg!

Sofy på gala; stora influencerpriset

*inlägget innehåller annonslänkar*

I fredags var jag bjuden på gala, där jag också var nominerad till att vinna pris. Det var Influencers of Sweden som anordnade prisutdelning för oss som har yrket att vara digitala kreatörer på sociala medier. Det blev en härlig kväll på Elite Hotel Marina Tower, jag sippade skumpa och kramade glittrande blogg/sociala medierkompisar och applåderade alla nominerade och pristagare. Alla bilder (förutom de hemma från mitt sovrum, är fotade av de anlitade fotograferna Jessica Lacina och Malin Göransson.

Efter att ha inhalerat fredagstacos med familjen (jag åt alltså skitsnabbt, de i mer vanlig takt) drog jag på klackar och galastass. Håret fick hamna i en utbakad fläta på ena sidan som drog resten av håret över andra axeln. Långa örhängen och lite glans på läppar och ögon fick bli pricken över i innan jag och min kompis Mille for mot festen. 

Här kan du se min lilla videosnutt från instagram där jag mannekängar min outfit.

Jumpsuiten Ginni, Samsoe&Samsoe i marinblått var min outfit. Jag älskar Samsoe&Samsoes festkläder framförallt, om jag hade kontorsjobb hade jag nog haft mer från dem i min garderob. De ligger rimigt i pris, mellan 900-1700 och jag upplever att kvaliteten är bra!

Molly Sandén underhöll på scenen, hon sjöng två riktigt fina låtar, jag tror att den som heter ”rygg mot rygg” som släpptes för en kort tid sedan kommer rulla mycket på radio. Det är mjuk pop på svenska med text som berör. I like!

Margaux Dietz vann priset som årets influencer, roligt! Här står hon med Linda Hörnfeldt som anordnade galan och driver nätverket. Andra som fick pris var Elsa Billgren, Frida Ramstedt som driver inredningsmagasinet/bloggen Trendenser och fotografen Elin Kero som kanske är mer känd som Nevnarien.

Massa fina kompisar som är härliga att träffa, så snygga så snygga i gala-outfits! Det var min fredagkväll med gala och glitter och skumpa, sånt som jag tycker är fantastiskt kul mellan varven.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!