Välkommen till din nya favoritblogg!

Sommarlista 2017

Sommaren 2017, jag gissar att vi är många som tänker på den just nu? Här kommer min sommarlista av saker jag vill göra, känna, uppleva!

Sommarlista 2017:

Vart vill du resa? 

Jag vill till Lofoten, till Åre, ut på havet i skärgården, till brygga och skog och så skulle jag vilja till en storstad som är annan än Stockholm för upplevelse och upptäckarlust. Kan ni ge mig en bra dit det går att flyga billigt?

Vart kommer du resa?

Till Lofoten, till Åre, till småland. Resan till Lofoten har vi tänkt på i två år snart, vi har inväntat att barnen ska bli lite större bara.

Vad vill du ha på dig?

Jag vill fortsätta med min lightversion av ”capsule warderobe” som jag tog tag i för ett tag sedan. Kort handlar det om att ha ett gäng plagg som alla går att matcha med varandra, att ha färre plagg i garderoben och mindre att välja bland, men att ha många olika kombinationsmöjligheter. Mina färger för vintern är marinblått, orange, vinrött, grått, vitt och svart. Till sommaren vill jag fortsätta med samma tänk. Det blir denim, vitt, orange och kanske ljusrosa?

Vad vill du träna?

Under våren ska jag springa och cykla och styrketräna mig till sommarens form. I sommar vill jag springa en snabb mil för att jag inte kan låta bli, känna hur starka ben bär mig lätt trots packning på ryggen i fjällmiljö och så ska jag cykla för njutningens skull. Med en nyinköpt slackline ska jag också lära mig att gå på det, så balansera på slackline kommer upp på listan för sommarens träningsprojekt.

Hur vill du känna dig?

Stark, fri och tillfreds.

Hur mycket är du ledig?

Ledig och ledig… jag driver ju företag och det stannar lite för länge om jag är ledig alla dagar alla veckor men jag jobbar inte kontorstider mellan vecka 28-32. Då har jag mycket sommar och sprider ut nödvändigt jobb och ”kul-jag -kan-inte-låta-bli-jobb”.

Vad skiljer sommaren 2017 från andra somrar?

Äntligen ska vi till Lofoten! Det har varit några somrar på raken som har känts lite för mycket samma och lika för mig som är en ombytlig person. Nu i sommar blir det resa och jag är så peppad på det!

Med vem vill du spendera mycket tid?

Jag vill spendera mycket ensamtid med alla jag tycker om. Jag vill ha min man ifred med mig, jag vill ha mina barn var för sig i förtroligt samtal och lek, jag vill ha långa promenader med en nära vän. Den här önskan tror jag är en flykt från brus och distraktioner.

Vad ska du köpa?

En bil! Den är redan beställd, men den levereras i sommar och det är jag förstås väldigt pepp på! Jag ska köpa hotellnätter också, och jordgubbar och kanske ett nytt kök i augusti?

Vad ska du äta?

All in på grill, tills jag tröttnar och går all in på kalla sallader. Typ som det alltid.

Vad hoppas du på?

Värme och klara dagar för fantastisk utsikt och njutbara fjäll. På total närvaro. På smultron på strå och tuffa intervaller med badavslutning. Förtroliga samtal och närhet.

Har sommaren 2017 ett sammanfattande ord?

Utomhus!

Vad ser du mest fram emot?

Lofoten med min familj, det blir en äventyrsresa!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!