Välkommen till din nya favoritblogg!

Välj som att du bara lever en gång!

Något jag allt oftare hör mig själv säga är att vi lever bara en gång. Så vitt vi vet och vad vi kan kontrollera. Jag har alltid varit ganska snabb på att fatta beslut men vissa saker behöver ha sin timeing. Tid att landa och chans att bli som bäst. Överanalys gör dock ofta att inget händer alls.

Det finns många bra ord här, men att våga säga ”jag chansar – det löser sig – jag lever bara en gång” tror jag bygger något i oss. Varje gång vi gör istället för att tveka, varje gång vi agerar på en längtan istället för att låta bli. Att utmana sin norm och sina val kan man göra i både litet och stort. Vad man kan och kan lära sig är fritt för bedömning.

Jag är så väldigt glad att vårt beslut att flytta till Åre tas emot så positivt av vår omgivning. Även om det inte ändrat vårt beslut om vi hört många tvekande röster blir varje ord av ”så rätt för er” som en tillströmning av pepp och energi. Den energin tar jag så gärna emot! Vi lever en gång. Vad kan du välja som du inte tänkt på att du kan välja, när du bara stretat på?

Att leva efter eget huvud och vara mer kritisk till borde och måste. Att leva det liv och bygga efter beslut som passar just mig. Att vara aktiv i besluten, tillfråga magen. Att tänka mer vi lever bara en gång hjälper mig verkligen i det. Vad vill jag ha gjort? Vad vill jag göra?

Just nu sitter jag på en buss och längtar tills den enorma tröttheten som är sviten efter influensan försvinner. Jag är fylld av en sprudlande känsla under tröttheten, då jag snart hämtar ut ett paket som gå helt i linje med upplevelsernas 2018, att det jag vill kan jag lära mig och att vi lever bara en gång. I stort och i litet har jag börjat chansa ännu mer. Blivit ännu mindre ängslig. Det är härligt med utveckling!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!