Välkommen till din nya favoritblogg!

6 x 5 min – hej trötta ben!

Solsken. Blå himmel och 16 grader varmt i skärgården. Jag kopplade på Charioten på cykeln och drog iväg på intervaller för att väcka benen inför helgens stundande race. Det blev tio minuters uppvärmning medan jag funderade på intervallminuter. Jag tänkte 4 x 5, men resultatet blev sedan 6 x 5 minuter med en minuts rullvila mellan. Det var härligt och kul och efter jobbiga intervall nummer tre tyckte jag att jag lika gärna kunde fortsätta lite till! (Min hjärna är ibland lite underlig, I know…)

Jag satsade och försökte verkligen trycka på, oavsett uppför eller nerför och det kändes i benen. Det är ganska svårt att komma upp i puls på cykel utomhus tycker jag. Oftast blir det mjölksyra och stumma ben av det hela men idag gick det hyfsat. Jag blev trött och konstaterade att det är ganska långt jag ska cykla på söndag. Efter intervallerna rullade jag bara på och njöt av solen, korta tights och ljummen vind i ansiktet.

I vår trädgård finns vit, ljuslila och mörklila syrén. Alla i full blom. Älskart!

Det luktade liljekonvaljer och syrén under hela passet. En smått berusande doft som tog udden av tankar som ”aj – trött – tungt”. Benen fick sig en genomkörare. Huvudet fick en dryg timmes njutning! Den här barnvagnen alltså. Så himla mycket möjligheter och sådan frihet. Förutom att det var lite tyngre än vagnlöst fick jag en timme barnledig träning – med barnet med! BRA grej!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!