Välkommen till din nya favoritblogg!

Pre raceday

Jag har hämtat min nummerlapp och ska testcykla lite här i Lida. I övrigt är det ladd och försök till att slappna av och ha kul som gäller. Jag tävlar inte förrän i morgon, men kroppen verkar tro att det är idag. Adrenalinpåslag som attan!

I förmiddags meckade jag och satte på ett grövre däck bak, för bättre fäste i vätan. Ska bli kul att känna om jag känner skillnad!

Idag körs lilla lida loop och här kryllar av kids på cykel, de ser helproffsiga ut och ser dessutom ut att ha väldigt skoj. Exakt som det ska vara. Phu! Andas in. Andas ut. Nu ska benen rastas!

20120609-115056.jpg

Update: jag hatar blöta stigar, blöta bergshällar, rötter och stenar. Jag har ont i mitt högerknä och har bestämt mig för att köra i långbyxor i morgon. För nu ser mitt knä ut såhär.

Jag hade inga placerings eller tidsmål innan, men var förväntansfullt tävlingssugen. Nu är jag matt, nerspikad på jorden och nöjd om jag inte kommer sist. Det är förbannat svårt och gör ont att vara nybörjare.

Som om det inte vore nog hade jag otur när jag tänkte. Jag måste ta av bakdäcket igen eftersom jag monterade det i fel riktning. Fastän jag tittade på pilarna. Suck.

Mvh
inte längre så pepp

20120609-140850.jpg

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!