Välkommen till din nya favoritblogg!

Stärkande kul

Dagen till ära slog vi ihop ungdoms- och vuxengruppen av cyklister och blev sex tappra som körde mountainbike i vätan. Jag fick totalt ihop två timmars cykling med lite stärkande mjölksyra och balansträning till cykelkontot. Det är så sjukt kul att cykla! Det som är roligt när man kör själv blir ännu roligare i grupp och kan ta till sig små tips här och där.

Vi utmanade en backe med rötter, som idag var lite för svår för alla utom två av oss. En backe jag ska och kommer klara inom snar framtid. Fart och mod och kadens! Jag hoppas nu på att vädret ska vara snällt och torka upp, rötternas blotta existens känner jag räcker, de behöver inte vara hala också. Tävlingsdebuten kommer närmre.

20120603-134141.jpg

20120603-134150.jpg

20120603-134204.jpg

Dagens pass var härligt, stärkande och kul. Jag hade klätt mig perfekt för temperaturen med underställströja från Kari Traa, långärmad funktionströja och vindjacka från Craft. På benen hade jag korta cykelbyxor, kompressionsstrumpor och sedan långa höstcykeltights, över skorna hade jag överdrag, allt från Craft. Handskar med långa fingrar från Hestra.

Tips: domnar dina fingrar? Släpp ner en arm i taget och skaka loss, eller om du fryser, gör några snabba cirklar med armarna och få igång cirkulationen.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!