Välkommen till din nya favoritblogg!

Sweden bike expo

I helgen har det pågått Sweden Bike Expo på Kistamässan. Idag gick jag snabbt genom lokalerna innan vi satte oss ner för att kika lite på vad Bloggar om träning ska pyssla med framåt. Jag har två lopp helt klara för cykelsäsongen: Lidingöloppet (MTB, nytt strax över 6 mil lopp i maj) och Cykelvasan, båda loppen i samarbete med Craft där jag blir teamåkare. Båda dessa lopp fanns på plats idag, och också Stockholm Bike som 600 körde under det första året. Kul med nya satsningar!

Utöver lopp fanns det mycket fina cyklar och  fina prylar, den ena mer speciell än den andre. Kanske var det bara att det var söndag, svinkallt och att jag sovit säkert sju timmar för lite de två senaste nätterna, men jag blev inte alls särskilt sugen på cykel. Det ligger med säkerhet hos mig, men känslan var trött. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den känslan, men jag antar att den kommer försvinna när det bara fått vara lite vinter först. Sen blir det säkert kul med två hjul igen.

Sweden bike expo 2012

Stockholm stad tipsade om framgångsrecept i trafiken.

bloggare på bike expo

Jag hade hoppats hinna säga hej till twitter och bloggkompisarna Lisa, Elna och Henrik som roligt fått ”bloggbevaka” mässan men det var tomma stolar just när jag gick förbi. Kanske var tjejerna ute och gjorde roliga scoop. Öijer hade fullt upp med maxtest i Aktivitus monter. Grattis igen till ett fint testresultat!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!