Välkommen till din nya favoritblogg!

Kokoschips – Glendees kokoschips

Kokoschips kan smaka väldigt olika. Vissa kokoschips är fantastiska, andra kan upplevas trista och smaklösa. Kokoschips är flagor, mer eller mindre stora, karvade från kokosnötens insida, kokosköttet, som torkats och förfinats. De säljs som naturella eller som rostade och finns hos flera leverantörer, både i matvarubutik och i hälsokosten.

Här kommer ett tips till de som vill sälja (och dig som vill köpa) goda kokoschips: Glendee är ett varumärke som gör fantastiskt goda snacks på kokos. Jag har inte sett dem i Sverige, därav tipset, men är du utomlands och får syn på nedan påse så har jag bara ett ord att säga: bunkra!

kokoschips

Ja, för hur bra låter det inte med salted caramel coconut chips? Lika bra som det smakar. I kombinationen med torkad mango har du en fantastiskt god snackskombination. Glendee gör också kokoschips naturella samt täckta i choklad. De var också drömmiga och så goda att vårt träningsgäng tömde supermarket efter supermarket på dem i Khao Lak när vi var där på träningsresa.

Att äta kokoschips ihop med torkad mango är en god snackskombination, andra härliga sätt är att strö dem på en tallrik yoghurt som topping på mysli. De kan också ge god crunch på en fruktpaj med smuldeg.

De här påsarna från Glendee ska jag hålla utkik efter för de fick mig som normalt inte gillar kokos att verkligen gå igång.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!