Välkommen till din nya favoritblogg!

Soda Stream free

Jag erkänner. Jag har ett nytt bubbligt beroende. Ni vet att jag brukar ha champagne på kylning, det är liksom extra festligt att öppna kylen då (tips). Men nu, nu har skumpan minsann fått konkurrens. De senaste veckorna har jag nämligen sett till att jag alltid har en färdigbubblad Sodastreamflaska med någon av smakerna ur serien Soda Stream Free. Alla som var med på Blogger Boot Camp känner igen flaskorna, för där kunde alla läska sig med denna nyhet för våren som kommer i slutet på april.

sodastream free

Soda Stream Free är en ny smakserie som ger hemmabubblat vatten en fräsch och fruktig smak. Kraftigare än ”smaksatt vatten”, distinkt fruktig, men inte alls som läsk, men inte heller riktigt som saft eftersom jag upplever smakerna som lite vuxnare, men fortfarande med god sötma. Svårbeskrivbart gott helt klart. Enkel är dock sammansättningen, bara naturliga smakämnen, inget artificiellt sötningsmedel och inga färgämnen.Varje flaska ger 12 liter färdig dryck och det känns som att de därmed räcker i cirka en evighet i jämförelse med dricka/vatten man köper hem från affären.

Miljön och jag gör high five för denna nya favorit. Vilken smakar bäst? Åh, det beror på humöret. Cranberry/rasberry är vardagshärlig och de två smakerna gifter sig verkligen fint. Passion/mango den sötaste, kanske lite mer fredagkväll och fresh lemonade har en härlig fräsch smak av citron som fungerar utmärkt som fördrink eller med rikligt med is en varm vårdag.

sodastream smaksättning

sodastream

Soda Stream Free alltså, håll utkik efter den i affären – ett ganska bra bubbligt beroende, om jag får säga det själv!

(Soda Stream är partner till träningsevent och Blogger Boot Camp, och detta inlägg presenteras i samarbete med SodaStream, men de har endast försett mig med flaskorna och jag styr helt själv över mina smaklökar!)

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!