Välkommen till din nya favoritblogg!
vegetarisk cheeseburgare

Vegetarisk cheeseburgare

En vegetarisk cheeseburgare, går det att få till och hur smakar den?

Vegetarisk Cheeseburgare, av hon som inte äter ost

Jovars, det går alldeles utmärkt att få till en vegetarisk cheeseburgare, tackar som frågar! Helt underligt är det egentligen att den är skapad av mig, jag som inte ens äter regelrätt ost. Eller såhär, jag äter ost som inte smakar ost, så vill man ha en väldigt ostsmakande vegetarisk cheeseburgare så adderar man nog en tredje ostsort och tar det hela ett steg till.

Vi är många som äter och försöker äta mer vegetariskt till förmån för både hälsa och miljö. Här kommer ett bidrag på en klassiker som jag inte tänkt på förut. Ost plus ost utgör de mest mättande inslagen i denna burgare som blir väldigt smakrik med de tillbehör jag rekommenderar.

VEGETARISK CHEESEBURGARE – HANDLA DETTA I BUTIK

I min matbutik föll mina ögon på runda halloumiskivor, halloumiburgare. Inget nytt under solen att äta halloumiburgare i sig, det har jag gjort förut, både på hamburgerkedja och hemma, men idag adderade jag ost på ost när jag också köpte en fin ekologisk mozarella som var sådär färsk och len som man alltid vill att den ska vara, och lite extra stor så att en skiva skulle bli som en hamburgare till.

Lite skivade fina små tomater och picklad rödlök på toppen ovan lite spröda salladsblad. Smakerna gifte sig jättefint och det allra bästa, med ett grovt bröd till blir det middag på mindre än fem minuter!

vegetarisk cheeseburgare

vegetarisk cheeseburgare

En vegetarisk cheeseburgare med ost x 2 – bokstavligen en hel del cheese! Rekommenderas, återkom med vad ni tyckte!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!