Välkommen till din nya favoritblogg!
vandringsresa plus islandshast

Outdoor Boost Fjällretreat – anmälan öppnar till två nya helger i Oktober 2020

Fjällretreat i Åre – vad är det?

Jag vill ge dig fjällmiljö och vidd i en vandringshelg med extra eftertanke. En helg med lite mer utrymme för att fästa blicken långt bort. En chans att boosta på med utomhus och vad det ger, en chans att få ner tankar i skrivbok och plötsligt se svaren klart. Att stanna upp, lyssna inåt, bara vara, släppa projektledning. Helt. Hos mig finns inga utskrivna scheman på minuten. Jag har en plan och den berättar jag men du behöver inte tänka på något annat än att bara hänga med.

Rent konkret är det vandring utomhus i några timmar per dag, mjuk och stärkande träning som alla klarar, yinyoga. Det är inget tyst retreat men det förekommer stunder av vald tystnad, för att låta naturen ta mer plats. Det blir god mat, varm choklad, håret kommer lukta eld och ja, ja, ja självklart blir det rödvin och mörk choklad.

retreat fjall

En Outdoor Boost

Jag har gjort några outdoor boost fjällretreat nu och deltagarna är så nöjda. Några har sagt att det var lite som en varm kram från en kompis man inte träffat på länge, fast alla ansikten var nya. När allt annat stängs av bildas en distans och jag vill påstå att effekten av utrymmet du skapat för reflektion blir större på en fjällsida än på ett spa. Hem åker du (tyvärr behöver allt härligt ta slut) med en ny energi, kanske en beslutsamhet, med ett lägre tempo. Återhämtad av rörelse.

Anmälan öppen till två helger med outdoor boost fjällretreat

Vilken passar dig bäst? 9-11 oktober har allt ovan. 16-18 oktober har samma upplägg men med en turridning med islandshäst inbyggd. Anmälan har öppnat och mailen har börjat trilla in. Jag är så glad att ge dig min typ av fjällretreat! Klicka på eventbilderna för att ta dig till de respoektive sidorna där schema mm finns!

vandringsresa plus islandshast

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!