Välkommen till din nya favoritblogg!

5 om just nu på ISPO

Så; detta har hänt! Recap: Åkte hem från Falun med ond hals och feberkänningar, firade mannens födelsedag och åt världens godaste torskrygg tillagad i sous vide. Mätte febern till 39 och gick i säng.

Måndag: Vaknade efter 10 timmars sömn och fattade beslutet att ändå åka till ISPO i Munchen, en av världens största mässor för outdoor. Hade peppat som en tok för detta! Fullproppad med alvedon och ipren landade jag, kom fram till mässområdet, släpade mig till hotellet där jag kollapsade. Grät en skvätt av utmattning. Sov en stund och gick sedan ett första kort varv på mässan innan jag lade mig i hotellsängen och inte gick därifrån förräns det blev tisdag.

ETT: Det är väldigt stort på ISPO. Typ 12 mässhallar?! Alla fulla med varumärken och seminarier och folk. Över 2500 varumärken som visar upp nyheter för nästa vintersäsong, 18/19.

TVÅ: Hållbarhet är i fokus, vilket är bra och nödvändigt. Det pratas mycket om återanvändning och att skippa engångsanvändandet. Samtidigt blir det liksom lite absurt när man tänker på den enorma produktion som mässan i sig iscensätter. Jag har aldrig sett det i den här omfattningen, lite som en ögonöppnare. STOLT att jobba med Bergans som vunnit pris för bästa dunjacka från nästa kollektion Stranda, som sägs vara världens mest hållbart tillverkade skidklädeskollektion. TRE: Det finns mycket jättefina saker. Och lite jättekonstiga – snabba dig att kolla in min instastories! 

FYRA: Jag är tämligen jättesjuk och kan inte göra ISPO alls på det sätt jag hoppats. Jag går på dubbla kurer alvedon och ipren och spenderar så mycket tid i hotellsängen som det bara går. Googlar lunginflammation och förbannar detta öde.

FEM: Jag är supertacksam att ISPO bjöd in mig och jag försöker ta in ALLT! 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!