Välkommen till din nya favoritblogg!

#Pepp2014 – vecka 2

Alltså den här veckan? Ni vet när killar blir riktigt förkylda? Eller än värre, typ förkylda och har influensa? Well… exakt så synd har det varit om mig. Jag kan typ inte minnas när jag var såhär sjuk senast, okej att jag är väldigt glad över att jag inte också haft maginfluensa, men den här förkylningen/bihåleinflamationen som jag har plus att vara höggravid, den är och har inte varit att leka med. Nu har jag precis tagit upp näsan aningens över ytan, och borde väl gå och lägga mig, söndagkväll som det är. Kortisonssprayen (den receptbelagda) har börjat lätta upp lite och den dånande, tryckande huvudvärken som gjort mig tokig och förpassat mig till sängläge har börjat avta.

Jag har inte varit särskilt aktiv alls i sociala medier, knappt kommenterat någonstans, jag ska bättra mig. Inser mer och mer hur mycket jag ser bilder på rumpor och magar i mitt instagramflöde – inte som irriterar mig eller får mig att må dåligt, absolut inte, men som verkligen ger en spännande bild av den samtid vi lever i. Vad sysslar vi egentligen med, vad spenderar vi vår tid på när vi lägger upp bilder på diverse kroppsdel och pepprar med mängder av #? Jag ser bekräftelsetörst snarare än ”det här vill jag dela med mig av till världen”-känsla. Jag dömer inte, jag bara är lite brydd, mer nu än innan.

pepp2014-vecka2

Så, för att sammanfatta. Särskilt peppigt har det ju inte varit här i mitt soffhörn direkt, med alvedon och otrivin och ömma näsvingar från marathonsnytande. Tur att ni peppar er själva och varandra så himla bra ni som är igång!

Vinnare av affisch (kommer på posten denna veckan, (både för denna veckas vinnare och förra veckans!) är dessa användare på instagram: @helenaelf, @bettanwig, blue_malin, theb_room och @pastuds – Grattis till er!

Ny vecka och ny tävling startar. För att vara med; Ladda upp bilder och tagga med #pepp2014 – tänk på era kommentarer – det jag vill är att ni lyfter känslor och insikter och egenskaper som handlar om hur saker känns, inte hur de ser ut! Här kan ni läsa starten av #pepp2014 – aprilutmaningen. TACK också för fin länkkärlek till detta initiativ!!!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!