Välkommen till din nya favoritblogg!

Du är värd dina drömmar

Följer ni Biggest loser? Jag har tittat mycket på de amerikanska säsongerna, inte följt den svenska versionen slaviskt, men nu sett några av säsongens inledande program. Fantastiska bedrifter visas upp. Sida vid sida av helt enorma viljeansträngninar och grymt genomförande syns de där tankarna som bråkar och ställer till det. Det som hindrar utveckling och leder till, nja, inte noll men i alla fall inte det som skulle kunna vara möjligt.

”Why choose to fail when success is an option?”. Det är tankar som snurrar i mig när jag på bra sändningstid ser individer med guldförutsättningar att starta en resa göra absoluta felprioriteringar. När drömresultat och ta vara på möjligheten väljs bort till förmån för rädslan att stanna kvar. Att inte anse sig värdig av det eventuella resultatet – och därför helt enkelt låta bli, välja den enkla vägen. Inte ta vara på chansen. Ett aktivt val att stanna kvar istället för att testa.

duär15

Vi gör ofta de här trygga valen. Väljer det bekanta istället för förändring. I stort och smått. Låter bli att söka drömjobb, låter bli att fråga om stolen bredvid är ledig, låter bli att klistra på självsäkert leende och gå fram och presentera sig för den där viktiga personen som vore bra att känna. Hittar en ursäkt att låta bli när det blir jobbigt. För vi vet inte resultatet, eller skräms av tanken att faktiskt lyckas. Jag kommer aldrig säga att det är enkelt. Men jag kommer fortsätta pusha er och mig själv att alltid, alltid ställa den frågan till sig själv. ”Why choose to fail when success is an option”? Grunden i att börja välja att chansa på succé är att tro och tycka att man är värdig den. Att man FÅR vara med i laget som lyckas. Att vara värd att förverkliga sina drömmar. Säg det högt till dig själv idag.

Jag är värd allt det jag har, och allt det jag drömmer om. Jag är värd att lyckas. Därför börjar jag nu planera, genomföra och agera. Jag är värd att välja succé.

 

  1. Vilket fantastiskt inlägg! Har startat min resa att fullfölja mina drömmar och inser att jag är värd dem alla dagar i veckan. De ändras ju längre jag kommer på resan och de blir förverkligade genom att jag agerar, motiverar mig, inspireras och planerar för hur jag ska lyckas!

  2. Wow. Det fanns nog en mening, mer än att jag är så himla trött på att känna mig som en flodhäst efter två graviditeter och helknasiga matvanor, med att jag hittade hit. Jag har alltid (ja, alltid, sedan barnsben) haft problem med ångest och depression. Våren är ofta problem för mig, liksom hösten. Jag tror det har att göra med att det är årstider i förändring – jag har allmänna problem med förändringar. De senaste veckorna har varit tuffare än på länge. Försöker motionera bort mamma-magen och ångesten på samma gång, det går sådär. Ofta blir det promenader med händerna tryckta mot bröstkorgen för att förhindra att hjärtat trillar ut i ångestattackerna… Men den här bloggen, alltså. Fantastiskt positiv, peppande och klok! Tack, tack, tack! Just det här inlägget var precis vad jag behövde idag!

    1. Johanna, vilken kommentar! Men du – vad ledsamt och eländigt, fast med god insikt du skriver. Jag hoppas att det vänder snart, det låter som att du har en bra strategi i alla fall. Att fokusera på dig, att ta dig ut, fastän det tar emot. Utomhus är ju dunderkur i sig. Varmt välkommen. Stanna kvar, fippla runt, kolla i arkivet. Välkommen att hänga mer med mig!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!